Έγκυος η Κάιλι Μινόγκ;

09.06.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Καιρό είχε να μας απασχολήσει η Κάιλι Μινόγκ μετά του αγαπημένου της Όλιβερ Μαρτίνεζ. Κι εκεί που πήγαμε να πάθουμε ένα σύνδρομο στέρησης
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Καιρό είχε να μας απασχολήσει η Κάιλι Μινόγκ μετά του αγαπημένου της Όλιβερ Μαρτίνεζ. Κι εκεί που πήγαμε να πάθουμε ένα σύνδρομο στέρησης, επειδή έπεσε ξηρασία ειδήσεων από το μέτωπο, κυκλοφόρησαν τα καλά νέα. Οι φήμες οργιάζουν πως η διάσημη αοιδός διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Θες να είναι αλήθεια; Θες να πρόκειται για ακόμη ένα φούμαρο; Το μόνο σίγουρο είναι πως οι ανά τον κόσμο φαν της, έχουν περιέλθει σε βαθιά μελαγχολία - για τους ευνόητους λόγους - και δικαιολογημένα.

Αν και η Κάιλι μέσω της εκπροσώπου της αρνείται πως είναι έγκυος, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν το αντίθετο. Μέχρι που υποστηρίζουν πως η εν λόγω αοιδός πετάει στα σύννεφα για το καλό που την βρήκε. Την τόση της χαρά συμμερίζεται και ο καλός της, Όλιβερ ο οποίος στο διάστημα που είναι μαζί με την Μινόγκ έχει αλλάξει πολλές από τις συνήθειες του. Άσε, που έκοψε την πλούσια κόμη του για την πάρτη της και μόνο. Γενικά, ο, τι κι αν ισχύει με την εγκυμοσύνη, το μόνο σίγουρο είναι το εξής: οι δυο τους είναι σφόδρα ερωτευμένοι, είναι συνέχεια μαζί, ενώ κάνουν μέχρι και σχέδια γάμου.