Στα μαχαίρια Βανδή - Φοίβος;

09.06.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Χωρίς να το πολύ πιστεύω, σε ενημερώνω πως τελευταία κυκλοφορεί η φήμη ότι η Δέσποινα Βανδή και ο Φοίβος είναι στα μαχαίρια.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Χωρίς να το πολύ πιστεύω, σε ενημερώνω πως τελευταία κυκλοφορεί η φήμη ότι η Δέσποινα Βανδή και ο Φοίβος είναι στα μαχαίρια. Σύμφωνα με τα όσα λέγονται, οι σχέσεις των δύο αυτοκόλλητων φίλων βρίσκονται στο χειρότερο τους σημείο εξαιτίας της Έλλης Κοκκίνου. Ο Φοίβος έγραψε ολόκληρο το νέο δίσκο της Κοκκίνου και σαν μην έφθανε αυτό, πολλά από τα τραγούδια που της έδωσε προορίζονταν για την Δέσποινα.

Το γεγονός θα περνούσε στο ντούκου αν τα άσματα δεν γίνονταν επιτυχίες κι αν δεν...Βάνδιζαν! Τι σημαίνει αυτό; Αν δεν ξέρεις ποιανής το cd ακούς, θα νόμιζες ότι η Βανδή έβγαλε καινούργιο δίσκο. Μιλάμε για...χορδική ομοιότητα των δύο αηδονιών του πενταγράμμου μας. Λογικό κι επόμενο ήταν, λοιπόν, η Δέσποινα να το πάρει αλλιώς και να ζητήσει ευθέως εξηγήσεις: "Σε πόσα ταμπλό το παίζεις, πες μου; Εμένα δεν είχες θεά"; Απάντηση δεν πήρε, διότι ο Φοίβος δεν καταλάβαινε για ποιο λόγο η κολλητή του έγινε Τούρκα με τη συνεργασία αυτή. Εξάλλου, συνθέτης - στιχουργός είναι ο άνθρωπος και γράφει τραγούδια για αοιδούς. Τι να κάνει να τους ξεχωρίζει; Αυτόν θέλω, αυτήν δεν την θέλω;

Απ' ότι λένε οι ίδιες φήμες, η Δέσποινα έφθασε μέχρι την Heaven ζητώντας εξηγήσεις, ενώ ήταν τόσο φουρκισμένη που απείλησε να φύγει και από την εταιρεία αν δεν βρει το δίκιο της. Ποιο είναι αυτό; Μάλλον να γράφει ο Φοίβος αποκλειστικά γι αυτήν και στην ταυτότητα του στο επάγγελμα να γράφει ξεκάθαρα: στιχουργός - συνθέτης Δέσποινας Βανδή. Η εταιρεία προσπάθησε και κατάφερε να την καθησυχάσει, όμως ο φίλος της είναι τα μάλα απογοητευμένος μαζί της. Τόσο πολύ, που η καρδιά του ίσαμε που έγινε...περιβόλι. Άστα δύσκολοι καιροί για φιλίες.