Δεν τα κατάφερε η "Σταρ Ελλάς"!

05.06.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η φετινή χρονιά όπως αποδεικνύεται δεν είναι για την Ελλάδα και για συμμετοχές σε διεθνείς διαγωνισμούς. Μετά την Γιουριοβίζιον ήρθε η σειρά των καλλιστείων της "Μις Υφηλίου"
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η φετινή χρονιά όπως αποδεικνύεται δεν είναι για την Ελλάδα και για συμμετοχές σε διεθνείς διαγωνισμούς. Μετά την Γιουριοβίζιον ήρθε η σειρά των καλλιστείων της "Μις Υφηλίου", για να γευτούμε μία πίκρα. Η εκπρόσωπος μας, Μαριέτα Χρουσαλά - αν κι ένα εκ των μεγάλων φαβορί για το στέμμα- κατετάγη τελικά στην 15η θέση. Κανονικά αυτό δεν αποτελεί αποτυχία. Το αντίθετο, μάλιστα, αφού σε τέτοιους διαγωνισμούς, οι διακρίσεις μας είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες, με εξαίρεση την Κορίνα Τσοπέη, την Εβελίνα Παπαντωνίου και την Ρέα Τουτουντζή που είχε πάρει τίτλο για τα "ωραιότερα πόδια".

Ωστόσο, την πίκρα την έχουμε διότι η "Σταρ Ελλάς" είχε όλες τις προϋποθέσεις και τις πιθανότητες να στεφθεί "Μις Υφήλιος". Για του λόγου το αληθές, τα πρακτορεία στοιχημάτων την έπαιζαν ως ένα από τα φαβορί, με αποτέλεσμα όσοι την διάλεξαν να κλαίνε τα ωραία τους τα λεφτουδάκια. Τώρα τι συνέβη και η Μαριέτα δεν πλασαρίστηκε στην τριάδα, έστω στην πεντάδα ουδείς γνωρίζει. Ούτε ακόμη ο Ρομπέρτο Γκαβάλι δεν πολύ κατάλαβε τι συμβαίνει, ο οποίος μετά τη λήξη του διαγωνισμού έσπευσε στα παρασκήνια να συγχαρεί την Ελληνίδα, και να της εκφράσει τον θαυμασμό του.

Κατά τα άλλα, "Μις Υφήλιος" αναδείχθηκε η "Μις Άγιος Δομίνικος", δεύτερη βγήκε η "Μις Βενεζουέλα", τρίτη η "Μις Νότια Αφρική", ενώ την πεντάδα συμπλήρωσαν η "Μις Σερβία" και "Μις Ιαπωνία". Τα καλλιστεία διεξήχθησαν στον Παναμά, σημειώνοντας επιτυχία αφού καμία από τις διαγωνιζόμενες δεν εξέφρασε παράπονα. .