Πόσο έχεις στρογγυλέψει Τζένιφερ!

30.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Παρηγοριά στη λεχώνα μέχρι να χάσει τα κιλά της» είναι η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία πέντε μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων και δεν έχει χάσει ούτε ένα γραμμάριο από τα κιλά της εγκυμοσύνης της.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Παρηγοριά στη λεχώνα μέχρι να χάσει τα κιλά της» είναι η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία πέντε μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων και δεν έχει χάσει ούτε ένα γραμμάριο από τα κιλά της εγκυμοσύνης της. Η Τζένιφερ βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της, αφού έγινε μητέρα (που ήταν και ο μεγάλος της καημός) και το τελευταίο πράγμα που την απασχολεί, είναι να αποκτήσει άμεσα το ζηλευτό κορμί με τις θανατηφόρες καμπύλες που είχε πριν μείνει έγκυος.

Αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ισπανία, όπου συνοδεύει τον σύζυγο της, Μαρκ Αντονι στην περιοδεία του. Και στον ελεύθερο χρόνο της πήγε για ψώνια στις μπουτίκ της Μαδρίτης. Εκεί την απαθανάτισε ο φακός, όπου φορούσε ένα κόκκινο D&G φόρεμα, που αποκάλυπτε τα κιλά της στην περιφέρεια κυρίως. Το ίδιο συνέβη και με το λευκό φόρεμα ? πουκαμίσα, το οποίο είναι αλήθεια, δεν την κολάκευσε καθόλου.

Η ίδια δεν αγχώνεται κι ας έχει γίνει η περιφέρειά της... ροτόντα τραπέζι. Αυτή τον καιρό ασχολείται μόνο με τα παιδιά της κι όταν με το καλό επιστρέψει για τα καλά στη showbiz θα φροντίσει να χάσει τα περιττά κιλά. Το είπε άλλωστε ο Μαρκ. Πάντως, η Τζένιφερ ακόμη κι έτσι συνεχίζει να είναι σέξι, ενώ κέρδισε από αμερικανικό περιοδικό τον τίτλο «Μητέρα της χρονιάς». Και πως να μην τον κερδίσει, αφού όλες οι λεχώνες έσπευσαν να ψηφίσουν την... δικιά τους;