Έριξε μπουνιά σε θαυμαστή της!

30.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με κράνος θα πρέπει να πηγαίνουν από δω και πέρα οι θαυμαστές της Amy Winehouse στις συναυλίες τους, αν δεν θέλουν να φύγουν με μαυρισμένο μάτι, σπασμένη μύτη ή άλλη απώλεια.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με κράνος θα πρέπει να πηγαίνουν από δω και πέρα οι θαυμαστές της Amy Winehouse στις συναυλίες τους, αν δεν θέλουν να φύγουν με μαυρισμένο μάτι, σπασμένη μύτη ή άλλη απώλεια. Βλέπεις, η νεαρή καλλιτέχνιδα με τη μαγική φωνή, αλλά την πολυτάραχη ζωή, τελευταία την έχει δει... Μάικ Τάισον κι άμα λάχει, δέρνει κιόλας.

Κι αν δεν το πιστεύεις, ρώτα τον έρμο τον θαυμαστή της, που πλήρωσε για να «φάει» ξύλο από την Amy. Στη συναυλία της στο Γκλανστονμπέρι της Αγγλίας η αοιδός κατέβηκε από τη σκηνή για να τραγουδήσει κοντά με το κοινό της. Ένας από τους θαυμαστές της έκανε να ακουμπήσει λίγο τα μαλλιά του «ειδώλου», αλλά που να ήξερε ο δύσμοιρος τι τον περίμενε. Εκείνη, θύμωσε που της πείραξε τα μαλλιά - σφηκοφωλιά (μην ξυπνήσουν καμιά σφήκα κι αρχίσει να τσιμπάει) και νευριασμένη γύρισε και του έδωσε μία ξανάστροφη.

Ο θαυμαστής τα έχασε, αλλά η Winehouse καθόλου, η οποία συνέχισε να τραγουδάει κανονικά (αυτό είναι που λέμε... ξύλο μετά μουσικής), ενώ σήκωσε έναν από τους σωματοφύλακές της να βοηθήσει τον άλλον σωματοφύλακα να δείρουν μαζί τον ενοχλητικό. Εννοείται πως εκείνοι δεν έκαναν τίποτε, παρά μόνο ηρέμησαν την Amy. Όσο για τον θαυμαστή; Σίγουρα δεν θα πάει ξανά σε συναυλία της. Εκτός κι αν το τραβάει ο οργανισμός του.