"Άνθιμε, πες αλεύρι. Η Δαλιάνη σε γυρεύει"!

24.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά» και οι φήμες που ήθελαν την Αγγελική Δαλιάνη και τον Άνθιμο Ανανιάδη να μην έχουν τις καλύτερες σχέσεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά» και οι φήμες που ήθελαν την Αγγελική Δαλιάνη και τον Άνθιμο Ανανιάδη να μην έχουν τις καλύτερες σχέσεις, επιβεβαιώθηκαν με το τέλος της σειράς, «Μαρία η άσχημη». Την επιβεβαίωση έκανε ο ίδιος ο Άνθιμος σε συνέντευξη του, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι με την συμπρωταγωνίστρια του είχαν τσακωθεί πολλές φορές στα γυρίσματα.

Βέβαια, ο ίδιος το θεωρεί λογικό, αφού σου λέει τόσες ώρες δουλεύαμε μαζί, γιατί να μην τσακωθούμε κιόλας. Σκέψου να ήταν «Ατίθασα νιάτα» η «Μαρία η άσχημη» και να παιζόταν 30 χρόνια η σειρά. Θα είχαν κάνει το πλατό... του «Κράμερ εναντίον Κράμερ». Θα έφευγαν οι κάμερες και τα σκηνικά αριστερά και δεξιά. Λογικό, δεν θα ήταν και τότε; Τόσα χρόνια θα δούλευαν μαζί.

Ο Ανανιάδης είπε ακόμη ότι δεν θέλει να συνεργαστεί στο άμεσο μέλλον με την Αγγελική. Για το πολύ μέλλον, το συζητάει. Κρίμα, που η συνέντευξη δεν ήταν τηλεοπτική, να έβλεπα τον τρόμο στα μάτια του όταν έγινε η ερώτηση: «Θα δούλευες ξανά με την Δαλιάνη»; Πάρτον κάτω τον Άνθιμο. Πάντως, στα δύο χρόνια που παιζόταν η σειρά, κατά καιρούς δημοσιεύματα έλεγαν πότε για ομηρικούς καβγάδες των δύο πρωταγωνιστών, πότε ότι δεν αντάλλαζαν κουβέντα μεταξύ τους και πότε ότι με το ζόρι γίνονταν οι μεταξύ τους σκηνές.

Οι ίδιοι απέφευγαν να σχολιάσουν, ενώ υποστήριζαν ότι είναι καλές οι σχέσεις τους με κάποιες μικροεντάσεις. Τώρα, ο Ανανιάδης λέει ότι δεν θέλει να δουλέψει σύντομα με την Δαλιάνη (αν γίνεται και ποτέ;) κι εκείνη δηλώνει ότι δεν την ενοχλεί που έγραφαν όλα αυτά για κακές σχέσεις, αφού το μόνο που θα την απασχολούσε είναι αν έγραφαν για το παίξιμο τους. Ok, μάλλον το πιάσαμε το υπονοούμενο και από τις δύο πλευρές.