Ένας μπασκετμπολίστας για την Παππά. Αλλά ποιος;

24.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Αυτοί μαζί δεν κάνανε και χώρια δεν μπορούσαν» αλλά μέχρι τον περασμένο χειμώνα αυτό, οπότε και αποφάσισαν να δώσουν οριστικό τέλος στον γάμο τους. Ο λόγος για την Χριστίνα Παππά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Αυτοί μαζί δεν κάνανε και χώρια δεν μπορούσαν» αλλά μέχρι τον περασμένο χειμώνα αυτό, οπότε και αποφάσισαν να δώσουν οριστικό τέλος στον γάμο τους. Ο λόγος για την Χριστίνα Παππά και τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα, οι οποίοι αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά και αμετάκλητα.

Κι επειδή, ό, τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο και σπάνια ένα διαζύγιο είναι «βελούδινο», το πρώην ζευγάρι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα κα με τους δικηγόρους τους προσπαθούν να βρουν τη «χρυσή» τομή στο μοίρασμα της περιουσίας. Εξάλλου, έχουν αρκετά να μοιράσουν, μεταξύ αυτών ένα σπίτι στο Λαγονήσι κι ένα άλλο στην Μύκονο. Μάλιστα, πολλοί λένε ότι το πρώην ζευγάρι βρίσκεται σε...εμπόλεμη κατάσταση και μιλάνε μόνο μέσω δικηγόρων.

Στο μεταξύ, η Παππά μόνο μαύρα δεν τα έχει βάψει, αφού πρόσφατα άνοιξε εταιρεία cattering, ενώ και αισθηματικά δεν τα πάει και τόοοσο άσχημα. Πρόσφατα δημοσιεύματα την ήθελαν να βγαίνει με τον μπασκετμπολίστα και πρώην σύζυγο της Σαμπρίνας, Παναγιώτη Λιαδέλη. Σύμφωνα με δημοσίευμα άλλου περιοδικού η Χριστίνα είναι «τρελαμένη» με τον επίσης μπασκετμπολίστα, Βασίλη Σπανούλη και το αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνει η ίδια η ηθοποιός. Όποια από τις δύο περιπτώσεις κι αν ισχύει, ένα είναι σίγουρο... η ηθοποιός έχει αδυναμία στο συγκεκριμένο άθλημα. Ποιο ποδόσφαιρο και πόλο. Μπάσκετ σου λέει.