Παντρεύεται η Μιμή Ντενίση!

11.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι κι αν είναι δίσεκτο έτος το 2008; Πολλοί είναι εκείνοι που ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αδιαφορώντας για τις προλήψεις. Ωστόσο, ένας γάμος πρόκειται να προκαλέσει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι κι αν είναι δίσεκτο έτος το 2008; Πολλοί είναι εκείνοι που ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αδιαφορώντας για τις προλήψεις. Ωστόσο, ένας γάμος πρόκειται να προκαλέσει μεγάλη αίσθηση, αφού πρόκειται για έκπληξη. Πρόσεξε: η Μιμή Ντενίση παντρεύεται λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού.

Κι αν δεν κατάλαβες, στο λέω ακόμη μία. Η Ντενίση παντρεύεται! Το ξέρω και σε εμένα πήρε αρκετή ώρα μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι η Μιμή αποφάσισε να ντυθεί νυφούλα και να πάρει τον αγαπημένο της, Σωτήρη Πολύζο με παπά και με κουμπάρο. Το πόσο περιμένω να έρθει το τέλος του καλοκαιριού, είναι περιττό να σου περιγράψω. Ήδη ξεκίνησα να μετράω αντίστροφα το χρόνο. Η Μιμή νύφη. Το λέω και δεν μπορώ να το πιστέψω. Πόσο μάλλον να το δω.

Ο Πολύζος έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του πριν ένα μήνα και συγκεκριμένα την ημέρα των γενεθλίων της, ενώ το «έγκλημα» το σχεδίασε με την κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, η οποία όχι μόνο εγκρίνει τον γαμπρό, αλλά τον αποκαλεί και «πατέρα». Αυτός ήταν και ο λόγος που η ηθοποιός αποδέχτηκε την πρόταση του αγαπημένου της, αφού πάντα έλεγε ότι θα παντρευόταν μόνο αν συμφωνούσε η Μαριτίνα και ο γαμπρός είχε καλές σχέσεις με τη μικρή.

Αλλά ο Πολύζος δεν έχει τέτοια προβλήματα. Σύσσωμη η οικογένεια Ντενίση τον εγκρίνει και τον εκτιμά, ενώ με την Μαριτίνα είναι δύο καλοί φίλοι. Η σχέση της Μιμής και του Σωτήρη δεν μετρά πολύ καιρό, όμως οι δυο τους γνωρίζονται από το 1994 και πρώτα ξεκίνησαν ως φίλοι και πολύ αργότερα έγιναν ζευγάρι. Μάλιστα, για ένα διάστημα χώρισαν, αλλά τα ξαναβρήκαν και να που τώρα παντρεύονται!