Έγκυος η Πάρις Χίλτον;

10.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την Πάρις Χίλτον σε ρόλο τρυφερής και στοργικής μανούλας να δω και τι στον κόσμο. Τις τελευταίες μέρες οι φήμες ότι το party animal του Χόλιγουντ διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την Πάρις Χίλτον σε ρόλο τρυφερής και στοργικής μανούλας να δω και τι στον κόσμο. Τις τελευταίες μέρες οι φήμες ότι το party animal του Χόλιγουντ διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της δίνουν και παίρνουν, ενώ η ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά της Πάρις ενισχύει όλο και περισσότερο το σενάριο ότι αυτή και ο αγαπημένος της, Μπεντζι Μάντεν περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η ίδια αποφεύγει να σχολιάσει τα όσα κυκλοφορούν περί εγκυμοσύνης δηλώνοντας απλά ότι θέλει να γίνει μάνα πολύ σύντομα και την ίδια επιθυμία έχει και ο σύντροφός της. Τι κι αν το ζευγάρι είναι μόλις τέσσερις μήνες μαζί; Η Χίλτον θεωρεί ότι ο Μάντεν είναι ο καλύτερος σύντροφος που είχε ποτέ (να τα ακούνε ο Πάρης και ο Νιάρχος και να πέφτουν στα ανάσκελα από τη στεναχώρια) και είναι κατάλληλος για να γίνει πατέρας.

Η ίδια είναι κατάλληλη για μάνα; Γκούχου, γκουχου. Τις προάλλες, η Πάρις είχε πάει σε γνωστό κλαμπ του Λος Άντζελες μαζί με φίλες και διασκέδασε όπως μόνο αυτή ξέρει. Ήπιε τα ποτά της, χόρεψε ξέφρενα και κάπνιζε μανιωδώς, ενώ αποχώρησε νωρίς το πρωί. Πάντως, όσοι την είδαν εκείνο το βράδυ, στοιχημάτιζαν ότι δεν είναι έγκυος, αφού ξεσάλωσε κανονικά. Έλα, όμως, που πριν δύο μέρες κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της που τη δείχνουν με φουσκωμένη κοιλίτσα. Ποιος ξέρει τι συμβαίνει.