Τα κόκκινα εσώρουχα του Αλιάγα!

10.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Θραύση κάνουν τα εσώρουχα ως γούρι και ο ένας μετά τον άλλον επώνυμο τα φοράει για προσωπική επιτυχία και καλή τύχη. Μετά την Έλενα Παπαρίζου στην Γιουροβίζιον, το ανάποδο στρινγκ της Καλομοίρας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θραύση κάνουν τα εσώρουχα ως γούρι και ο ένας μετά τον άλλον επώνυμο τα φοράει για προσωπική επιτυχία και καλή τύχη. Μετά την Έλενα Παπαρίζου στην Γιουροβίζιον, το ανάποδο (ο μον ντιε) στρινγκ της Καλομοίρας επίσης στην Γιουροβίζιον, το ανάποδο στρινγκ της Μάρως Λύτρα (γουάου) στο Euro και ο Νίκος Αλιάγας έχει ως γούρι τα εσώρουχα. Γκλουπ.

Μόνο που ο γνωστός παρουσιαστής δεν φοράει το Μινέρβα ή το Calvin Klein ανάποδα. Αυτό είναι για τις γυναίκες. Ο ίδιος προτιμά κάτι πιο... ανδρικό, όπως το να φοράει κόκκινο σλιπ σε κάθε Live της εκπομπής του. Φωτιά στα κόκκινα κι εγώ πυροσβέστης του Aliagas. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος σε γαλλικό περιοδικό κι αν κρίνουμε από τα νούμερα της εκπομπής του και την επιτυχία που σημειώνει στη Γαλλία, τότε τα κόκκινα τα εσώρουχα του κάνουν τη δουλειά τους.

Αλήθεια, στην εκπομπή «Γκρο Πλαν» που έχει στον Alpha δεν χρησιμοποιεί το γούρι του; Μάλλον όχι, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι η εκπομπή προβάλλεται κάθε φορά που είναι ανάδρομος ο Ερμής! Κατά τα άλλα, ο Νίκος είναι ερωτευμένος με την οδοντίατρο, Γιώτα Τριγώνη και με κάθε ευκαιρία έρχεται στην Ελλάδα να δει από κοντά την αγαπημένη του. Πιστός στο γούρι του, πιστός και στο... παπούτσι από τον τόπο του ο Αλιάγας!