Έγκυος η Γωγώ Μαστροκώστα;

10.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο πλευρό του αγαπημένου της, Τραϊανού Δέλλα βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας η Γωγώ Μαστροκώστα, αλλά η είδηση μάλλον δεν είναι αυτή. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που η Γωγώ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο πλευρό του αγαπημένου της, Τραϊανού Δέλλα βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας η Γωγώ Μαστροκώστα, αλλά η είδηση μάλλον δεν είναι αυτή. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που η Γωγώ πηγαίνει στο γήπεδο για να δει τον καλό της σε δράση. Αγώνα για αγώνα δεν είχε αφήσει τον περασμένο χειμώνα η Μαστροκώστα, τραβώντας πάνω της τα βλέμματα στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Η είδηση που λες είναι αλλού και αν ισχύουν οι φήμες που κυκλοφορούν τελευταία, τότε έχουμε να κάνουμε με το νέο της χρονιάς: η Γωγώ είναι έγκυος! Γκντουπ και πάλι γκντουπ. Η παρουσιάστρια - ηθοποιός - τραγουδίστρια - πρώην γυμνάστρια και αγαπημένη του Δέλλα εμφανίσθηκε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με φαρδύ φόρεμα και όλοι υποψιάστηκαν ότι είναι έγκυος και προσπαθεί να κρύψει την κοιλιά της.

Η ίδια απέφυγε να μιλήσει σχετικά, ενώ το γεγονός ότι φέτος είναι της μόδας τα ρούχα τύπου «εγκυμοσύνης» μπερδεύουν περισσότερο τα πράγματα. Είναι ή δεν είναι έγκυος η Μαστροκώστα στο παιδί του Δέλλα; Γουάου και μόνο που το γράφω με πιάνει ανατριχίλα. Η αλήθεια είναι ότι η Γωγώ έχει γλυκάνει κι έχει έναν αέρα... μέλλουσας μαμάς. Τώρα αν ισχύουν οι φήμες και οι υποψίες περί εγκυμοσύνης θα δείξει σύντομα. Αυτά τα πράγματα δεν κρύβονται. Πάντως, λέγεται ότι το ζευγάρι μετά το τέλος του Euro δεν αποκλείεται να επισημοποιήσει τη σχέση του με έναν γάμο. Για να δούμε.