Η Μάρω βάζει ανάποδα το στρινγκ για την Ελλάδα!

10.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δυνατό γούρι και σίγουρη επιτυχία έχει το ανάποδο εσώρουχο. Μετά την Καλομοίρα ήρθε η σειρά και της Μάρως Λύτρα να φορέσει ανάποδα το στρινγκ της για να φέρει γούρι στην Εθνική
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δυνατό γούρι και σίγουρη επιτυχία έχει το ανάποδο εσώρουχο. Μετά την Καλομοίρα ήρθε η σειρά και της Μάρως Λύτρα να φορέσει ανάποδα το στρινγκ της για να φέρει γούρι στην Εθνική μας στο Euro και στον αγαπημένο της, Γιάννη Αμανατίδη περισσότερο. Ε, αφού η μέθοδος αυτή έφερε αποτέλεσμα στην Καλομοίρα, παίρνοντας την τρίτη θέση στην Γιουροβίζιον, γιατί να μην έχει το ίδιο θετικό αποτέλεσμα κι εδώ.

Δεν ξέρω, όμως και ποιον να ρωτήσω σχετικά: το γούρι πιάνει κι έτσι; Μήπως για να πετύχει, θα πρέπει να φορέσουν οι ίδιοι οι παίκτες ανάποδα το σώβρακό τους; Γιατί, αν είναι να πιάσει με την Μάρω, ε να βάλουμε όλες οι Ελληνίδες ανάποδα το στρινγκ για καλή επιτυχία στην Εθνική. Της χάλασα τη «θυσία» λες; Σιγά. Κι αυτή έκλεψε την ιδέα της Καλομοίρας.

Η Λύτρα βρίσκεται στο Σάλτζμπουργκ, από το απόγευμα της Δευτέρας προκειμένου να είναι κοντά στον αγαπημένο της και τις περίφημες δηλώσεις περί γουριού της έκανε στο αεροδρόμιο. Το ζευγάρι θα κάνει διακοπές μετά το τέλος του Euro, ενώ ο Γιάννης Αμανατίδης σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε ότι η Μάρω θα μείνει μαζί του στην Φρανκφούρτη, που μάλλον σημαίνει ότι οι δυο τους βρίσκονται σε καλό δρόμο για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.