Ο πόνος της Εβελίνας για τον "Κωνσταντίνο Μαρκορά"!

10.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ευχαριστώ την Εβελίνα Παπούλια, που ήρθε στην κηδεία του Νίκου. Είναι πραγματικά συντετριμμένη. Ήταν αγαπημένη φίλη του». Αυτά ήταν κάποια από τα λόγια του γαμπρού του Νίκου Σεργιανόπουλου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ευχαριστώ την Εβελίνα Παπούλια, που ήρθε στην κηδεία του Νίκου. Είναι πραγματικά συντετριμμένη. Ήταν αγαπημένη φίλη του». Αυτά ήταν κάποια από τα λόγια του γαμπρού του Νίκου Σεργιανόπουλου, ο οποίος μετά την κηδεία του άτυχου ηθοποιού ευχαρίστησε δημόσια τους λίγους καλούς φίλους του που βρέθηκαν στην Δράμα για την τελευταία πράξη του δράματος.

Ανάμεσα σε αυτούς τους ελάχιστους φίλους και η Εβελίνα Παπούλια, η οποία από την περασμένη Τετάρτη, που έγινε γνωστή η άγρια δολοφονία του αγαπημένου φίλου και συνεργάτη της, έχει κλειστεί στον εαυτό της και αποφεύγει να μιλήσει σε όλους. Όσοι την πλησίασαν για κάποια δήλωση, αυτή απέφυγε να μιλήσει. Βιώνει τον χαμό του «Κωνσταντίνου Μαρκορά» μόνη της, με βουβό τρόπο. Εξάλλου, όπως λέει η ίδια, τα συναισθήματα που νιώθει από την τραγική αυτή απώλεια είναι δικά της και δεν θέλει να τα μοιραστεί με κανέναν.

Αυτό έκανε και τη μέρα της κηδείας. Η Παπούλια απέφυγε τις κάμερες, στεκόταν μόνη της σε μία γωνία και θρηνούσε το φίλο της. Όταν την πλησίαζαν για δηλώσεις, τους απομάκρυνε, ενώ περίμενε να φύγει όλος ο κόσμος για να πλησιάσει τον τάφο. Εκεί, μόνη αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο τον «Μαρκορά» της. Δύο μέρες μετά, το βράδυ της Κυριακής ήταν το Live του «So you think can dance» και η Εβελίνα ήταν εκεί στην κριτική επιτροπή.

Η θλίψη της ήταν εμφανής. Αμακιγιάριστη, με λευκό λιτό φόρεμα και μάτια που πρόδιδαν τον πόνο. Εύκολα καταλάβαινε κανείς ότι η Παπούλια όλη τη βραδιά είχε το μυαλό της αλλού. Σε μία βραδιά που η ηθοποιός στο ξεκίνημα ζήτησε από τον κόσμο να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή για τον αγαπημένο συνεργάτη και φίλο που έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα και τόσο βίαια. Τα δάκρυα της είναι όλα όσα είχε να πει για τον αγαπημένο της Νίκο. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους, που από την περασμένη Τετάρτη έχουν πάρει σβάρνα τα κανάλια και λένε τα δικά τους.