Που είναι οι καμπύλες σου Κάθριν; Οεο!

09.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μαύρα μάτια κάναμε να δούμε την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και τελικά καλά κάναμε, διότι αυτό που είδαμε πρόσφατα ήτο μία σκέτη απογοήτευση! Η Κάθριν εμφανίστηκε μετά από καιρό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μαύρα μάτια κάναμε να δούμε την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και τελικά καλά κάναμε, διότι αυτό που είδαμε πρόσφατα ήτο μία σκέτη απογοήτευση! Η Κάθριν εμφανίστηκε μετά από καιρό στα γυρίσματα της νέας της ταινίας κι αυτό που είδαμε δεν είχε καμία σχέση με την ζουμερή κυρία Ντάγκλας με τις καμπύλες της, που κόλαζαν τους πάντες.

Η Ουαλή ηθοποιός έχει γίνει ένα σκιάχτρο και μισό και πολλοί πιστεύουν ότι βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας. Έχει χάσει πολλά κιλά, οι περίφημες καμπύλες της έχουν πάει περίπατο, ενώ γενικά δεν θυμίζει την παλιά καλή Ζέτα Τζόουνς, που πολλοί άνδρες αγάπησαν και λάτρεψαν.

Η ίδια δε δείχνει να ανησυχεί, ενώ πολλοί υποστηρίζουν ότι η ηθοποιός έχασε βάρος μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της. Η Ζέτα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της είχε πάρει πολλά κιλά και μετά τη γέννα προσπάθησε να τα χάσει. Και κάπου εκεί, λένε οι δικοί της άνθρωποι, έχασε τον έλεγχο κι έγινε αυτό που με απογοήτευση - μη σου πω και με τρομάρα - είδαμε πριν λίγες μέρες.