Νέα Ζέτα μόνη ψάχνει(;)

09.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Παρηγοριά στην «μπακούρο» είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία από τότε που χώρισε με τον Αντώνη Ρέμο δε λέει να σταυρώσει σχέση. Ο, τι δηλαδή συμβαίνει με όλες εμάς τις κοινές θνητές
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Παρηγοριά στην «μπακούρο» είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία από τότε που χώρισε με τον Αντώνη Ρέμο δε λέει να σταυρώσει σχέση. Ο, τι δηλαδή συμβαίνει με όλες εμάς τις κοινές θνητές που μένουμε ελεύθερες μετά από μία μακροχρόνια σχέση. Η Ζέτα, λοιπόν, φαίνεται πως είναι και πάλι μόνη, αφού η γνωριμία της με τον Χρήστο Χολίδη δεν προχώρησε περισσότερο.

Εννοείται πως η Μακρυπούλια ποτέ δεν παραδέχτηκε ο, τι κάτι «παίζει» με τον ανερχόμενο αοιδό, όμως, πολλά δημοσιεύματα ήθελαν τους δυο τους να βγαίνουν συχνά πυκνά. Μάλιστα, πολλοί τους είχαν δει στη Θεσσαλονίκη σε βραδινές εξόδους, όμως ήταν τα μάλα προσεκτικοί για να μη δώσουν δικαιώματα για σχόλια.

Εξάλλου, η Ζέτα από τότε που χώρισε με τον Ρέμο αποφεύγει συστηματικά να αναφέρεται στα προσωπικά της καθότι καμένη στο παρελθόν και ως γνωστών... όποιος καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι! Ο Χαλίδης, πάλι, βρίσκεται επαγγελματικά σε ανοδική πορεία και ο φέρελπις δεν θέλει να απασχολήσει τη δημοσιότητα με τα προσωπικά του και δη με την πρώην του συναδέλφου του. Τώρα για ποιο λόγο δεν προχώρησε το ειδύλλιο, κανείς δεν γνωρίζει και φευ ούτε πρόκειται να μάθουμε.