Μπρούνι - Σαρκοζί: Έρωτας με την πρώτη ματιά!

06.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έρωτας με την πρώτη ματιά, σε ένα ραντεβού στα τυφλά ήταν η σχέση του Νικολά Σαρκοζί και της Κάρλα Μπρούνι και το αυτό αποκαλύπτει η ίδια η πρώτη κυρία της Γαλλίας, στο βιβλίο της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έρωτας με την πρώτη ματιά, σε ένα ραντεβού στα τυφλά ήταν η σχέση του Νικολά Σαρκοζί και της Κάρλα Μπρούνι και το αυτό αποκαλύπτει η ίδια η πρώτη κυρία της Γαλλίας, στο βιβλίο της "Η αληθινή ιστορία της Κάρλα και του Νικολά", που θα κυκλοφορήσει στο τέλος της εβδομάδας. Σελίδα και δάκρυ προβλέπω να είναι το βιβλίο, αφού η Κάρλα αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του ειδυλλίου, που σε χρόνο dt εξελίχθηκε σε γάμο.

Το πρώην μοντέλο γνώρισε το Νικολά σε ένα δείπνο του διαφημιστή Ζακ Σεγκελά, τον Νοέμβριο του 2007 και ο Πρόεδρος της Γαλλίας το βράδυ εκείνο τη συνόδευσε στο σπίτι της. Κανόνισαν ραντεβού για φαγητό την επόμενη μέρα και αυτό ήταν: η Κάρλα στο πρόσωπο του Σαρκοζί βρήκε τον «πρίγκιπά» της. «Η όψη του, η γοητεία και η ευφυΐα του με κέρδισαν. Του μιλάτε και εκείνη την ώρα διαβάζει κάποιο φάκελο και είναι κουρασμένος. Εσείς νομίζετε ότι δεν σας πρόσεξε, αλλά στην πραγματικότητα τα άκουσε όλα, αφομοιώνοντας ταυτόχρονα το περιεχόμενο του φακέλου" αναφέρει χαρακτηριστικά για τον σύζυγό της.

Το μόνο που δεν έχει βρει ακόμη η Κάρλα είναι πόσους εγκεφάλους έχει ο Πρόεδρος. «Έχει πέντε ή έξι εγκεφάλους» λέει αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρη. Αλλά με τον καιρό θα μπορέσει να ανακαλύψει πόσο ευφυής είναι ακριβώς ο σύζυγος. Πάντως, η Μπρούνι αποκάλυψε ότι η ίδια είναι Αριστερή και πάντα θα ψηφίζει Αριστερά. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη σχέση αυτή που προκάλεσε ποικίλα σχόλια και πολλές αντιδράσεις σε μεγάλη μερίδα Γάλλων θα μάθουμε με την κυκλοφορία του βιβλίου. Ωραία και δεν είχα τι να διαβάσω στην παραλία!