Επιτέλους, η Εύη Βατίδου πήρε εκπομπή!

06.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έψαξε από εδώ, έψαξε από εκεί. Έλιωσε σόλες και σόλες Manolo Blahnik. παπουτσιών που της είχαν απομείνει από την εποχή που ήταν σύζυγος Αλέξη Κούγια. Δεν άφησε εκπομπή για εκπομπή και περιοδικό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έψαξε από εδώ, έψαξε από εκεί. Έλιωσε σόλες και σόλες Manolo Blahnik. παπουτσιών που της είχαν απομείνει από την εποχή που ήταν σύζυγος Αλέξη Κούγια. Δεν άφησε εκπομπή για εκπομπή και περιοδικό για περιοδικό που να μην πει ότι ψάχνει δουλειά για να μεγαλώσει τα δυο της παιδιά και να έχει λεφτά να πληρώνει την ΔΕΗ. Και λίγο πριν το πάρει απόφαση ότι δεν υπάρχει μία θέση στην τηλεόραση, οπότε θα πάρει κουβά και σφουγγαρίστρα να πλύνει σκάλες, της ήρθε η μεγάλη πρόταση: θα πάρει εκπομπή στο Star!

Ο λόγος για την Εύη Βατίδου, η οποία είναι τρανή απόδειξη ότι.... τα πάνελ κόποις κτώνται! Χαλάλι, λοιπόν, όσα πέρασε, χαλάλι και το πολύ πρωινό ξύπνημα που έκανε κάποιες μέρες για να είναι καλεσμένη στο πάνελ του Αντώνη Κοκορίκου. Η Εύη από τον Σεπτέμβριο θα είναι στο δυναμικό του Star και μαζί με την Χριστίνα Αλούπη και τον Δημήτρη Παπανώτα θα παρουσιάζουν το ανανεωμένο «Μέσα σε όλα».

Κι άσε τον Κούγια να ωρύεται και τον Στέφανο Χίο να οδύρεται που στη θέση του πάει η Βατίδου! Αμ πως. Άσε, που ο Αλέξης δεν θα μπορεί να την κατηγορήσει ότι δεν πηγαίνει τα παιδιά το πρωί στο σχολικό, αφού η εργαζόμενη Εύη θα ξυπνάει για τη δουλειά. Άντε μια χαρά της πήγαν. Λαμπάδα στο ύψος του Κούγια θα πρέπει να ανάψει στον Μαλέλη, που και δουλειά της έδωσε και το νέο σπίτι της επίπλωσε με το Νότη Χριστοδούλου!