"Είναι τρελοί αυτοί οι Αμερικάνοι"!

04.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Περιοδικά «σφάζονται» στην ποδιά των Brangelina, προσφέροντας τεράστια ποσά για να έχουν την αποκλειστικότητα των πρώτων φωτογραφιών των διδύμων. Κι όταν λέμε ποσά, εννοούμε εξωφρενικά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Περιοδικά «σφάζονται» στην ποδιά των Brangelina, προσφέροντας τεράστια ποσά για να έχουν την αποκλειστικότητα των πρώτων φωτογραφιών των διδύμων. Κι όταν λέμε ποσά, εννοούμε εξωφρενικά, να τα ακούει ο φτωχός, πλην τίμιος αναγνώστης και να παθαίνει τουλάχιστον τρα λα λα.

Δεκαπέντε ολόκληρα εκατομμύρια λέγεται πως προσφέρουν δύο μεγάλα αμερικάνικα περιοδικά, το Ok και το People, προκειμένου να εξασφαλίσουν την αποκλειστικότητα και ο κλήρος θα πέσει σε αυτόν που θα δώσει το κάτι παραπάνω. Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ έχουν βάλει κάτω τις προσφορές, έχουν πάρει κομπιουτεράκι και κάνουν τις προσθαφαιρέσεις για να καταλήξουν ποια προσφορά τους συμφέρει περισσότερο.

Και που είσαι; Όχι για προσωπικό όφελος, αλλά για φιλανθρωπίες. Αυτό το έχουν ξεκαθαρίσει οι γονείς λέγοντας πως όλο το ποσό που θα εισπράξουν για τη δημοσίευση των φωτογραφιών θα πάει σε ιδρύματα. Να μη λέμε μετά ότι μοσχοπούλησαν τα βλαστάρια τους για 7,5 εκατομμύρια δολάρια το έκαστο, προς προσωπικό όφελος. Τώρα, που αγόρασαν και σπίτι στην Γαλλία, αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωχ, ωχ. Το κεφάλι μου με έπιασε. Εννοείται, πως τα δίδυμα των Brangelina θα είναι τα πιο... ακριβοπληρωμένα μωρά του Χόλιγουντ, τινάζοντας την banga στον αέρα! Κι ακόμη έχει δύο μήνες η Αντζελίνα μέχρι να γεννήσει. Δεν αποκλείεται το ποσό να ανέβει κι άλλο. Για να ακούω προσφορές τώρα που γυρίζει!