Κι όμως βγήκε "Μις Τουρισμός"!

28.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Δεν άκουσα, πως είπατε; Συγνώμη κύριε Ψωμιάδη, μπορείτε να ξανά επαναλάβετε την ερώτηση»; Μεγάλες στιγμές ζήσαμε τη βραδιά των καλλιστείων και να ναι καλά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Δεν άκουσα, πως είπατε; Συγνώμη κύριε Ψωμιάδη, μπορείτε να ξανά επαναλάβετε την ερώτηση»; Μεγάλες στιγμές ζήσαμε τη βραδιά των καλλιστείων και να ναι καλά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, που με τις πρωτοβουλίες και τις ερωτήσεις του μας ξύπνησε από το λήθαργο κι έδωσε λίγη ζωντάνια στη βαρετή βραδιά.

Αφού δεν τα κατάφεραν οι «καλλονές» που διαγωνίζονταν, ανέλαβε να το κάνει ο Ψωμιάδης. Ήταν η στιγμή των ερωτήσεων, που πάντα ως μέρος των Καλλιστείων βγάζει γέλιο με τις απαντήσεις των κοριτσιών. Ο «Πανίκας», λοιπόν, έπρεπε να κάνει στην κοπέλα την ερώτηση: «από τη σοφία, τον πλούτο και τη δημοσιότητα, τι διαλέγεις», αλλά φευ για την διαγωνιζόμενη, ο νομάρχης πρόσθεσε κι ένα δεύτερο σκέλος στην ερώτηση του, που ήταν εκτός «διδακτέας ύλης».

«Σε ένα διεθνή διαγωνισμό, η κοπέλα από τα Σκόπια βγαίνει με το όνομα Μακεδονία. Τι θα έκανες» τη ρώτησε κι αυτή τα έχασε. Το κορίτσι δεν είχε «διαβάσει» αυτό το κεφάλαιο και δεν ήξερε τι να απαντήσει. Το προσπάθησε από εδώ, το προσπάθησε από εκεί, αλλά αυτή η «παράγραφος» δεν της έλεγε τίποτα. Έτσι, γύρισε προς την Τατιάνα Στεφανίδου μπας και κάνει... αντιγραφή κι ευτυχώς γι αυτήν, η «Τάτι» ήταν... διαβασμένη (θα τα θυμόταν από το σχολείο μάλλον) και με τρόπο της είπε να απαντήσει: «Πες ότι θα έφευγα». Όχι, οι διοργανωτές δεν πήραν την κόλλα από την διαγωνιζόμενη. Το αντίθετο, της έδωσαν τον τίτλο της «Μις Τουρισμός», διότι με την απάντηση αυτή είναι η καλύτερη εκπρόσωπος του... ΕΟΤ! Μήπως να τη στείλουν και στο διπλωματικό σώμα; Τις έχει τις... διεθνείς σχέσεις!