"Είμαι γεννημένος για μέλος. Τέλος"!

28.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε... one man show εξελίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας τα Καλλιστεία του ΑΝΤ1 και πρωταγωνιστής ήταν ? ποιος άλλος; - ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Οι διοργανωτές είχαν τη φαεινή ιδέα να καλέσουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε... one man show εξελίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας τα Καλλιστεία του ΑΝΤ1 και πρωταγωνιστής ήταν - ποιος άλλος; - ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Οι διοργανωτές είχαν τη φαεινή ιδέα να καλέσουν το νομάρχη Θεσσαλονίκης ως μέλος της κριτικής επιτροπής, οπότε δεν θα πρέπει να τους πείραξε και πολύ το γεγονός ότι ο «Πανίκας» δεν ακολούθησε το... πρωτόκολλο, ενώ μετά το τέλος των Καλλιστείων, αποκάλυψε και μικρά μυστικά του διαγωνισμού.

Όπως ότι οι ερωτήσεις που κάνουν τα μέλη της επιτροπής είναι δοσμένες από τον ΑΝΤ1. Άντε. Σώπα. Δεν το πιστεύω με τίποτα. Δηλαδή, αυτές τις πανέξυπνες και πανδύσκολες ερωτήσεις, όπως: «Αν η θάλασσα δεν ήταν μπλε, τι χρώμα ήθελες να έχει» δεν τις σκέφτηκε μόνη της η επιτροπή; Στον Ψωμιάδη δεν άρεσαν, οπότε συμφώνησε με τους διοργανωτές να κάνει δύο δικές του ερωτήσεις και μία από τις δοσμένες.

Ωστόσο, ο νομάρχης δεν έμεινε μόνο εκεί. Μετά το τέλος των Καλλιστείων δήλωσε πως ο ίδιος ψήφισε το «8», τη Ρία Αντωνίου δηλαδή, ενώ εξέφρασε τη διαφωνία του για την επιλογή της «Σταρ Ελλάς». Μα why; Άσε, που ήταν αυστηρός στη βαθμολογία και μοίραζε αβέρτα τα εφτάρια. Δέκα δεν έβαλε σε καμία, διότι κατά τον «Πανίκα» καμία δεν το άξιζε. Να που θα συμφωνήσω και μαζί του. Φτου φτου φτου. Πάντως, ο νομάρχης έχει το «μέλος επιτροπής» μέσα του και τύφλα να έχει μπροστά του ο Νίκος Μουρατίδης! Άντε και στο Extreme make over!