Η Μακρυπούλια διχάζει showbiz και θέατρο!

19.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πέρυσι ήταν η Ευγενία Μανωλίδου που είχε χωρίσει τη showbiz στη μέση, όπου οι μισοί ήταν υπέρ της και οι άλλοι μισοί δεν άντεχαν να την βλέπουνε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πέρυσι ήταν η Ευγενία Μανωλίδου που είχε χωρίσει τη showbiz στη μέση, όπου οι μισοί ήταν υπέρ της και οι άλλοι μισοί δεν άντεχαν να την βλέπουνε. Φέτος, είναι η σειρά της Ζέτας Μακρυπούλια να τους διχάσει και δη τους ανθρώπους του θεάτρου, οι οποίοι δείχνουν έναν προβληματισμό αν εκείνη είναι συνάδελφός τους ή όχι. Την αρχή έκανε ο Γεράσιμος Γεννατάς, αφού πρώτος «έριξε» την πέτρα αφορισμού στην Ζέτα, την οποία σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί συνάδελφό του.

Μετά ακολούθησε η Σοφία Μουτίδου για να αμφισβητήσει επίσης την υποκριτική ταυτότητα της Μακρυπούλια. Ωστόσο, εκείνος που ήρθε και τα έκανε... μπουρλότο, είναι ο Χρήστος Λούλης, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ κατέταξε την Ζέτα στην ίδια κατηγορία με ένα σκύλο, που επίσης παίζει σε μία ταινία ή σήριαλ. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι μετά από αυτό, οι δημοσιογράφοι δεν ήθελαν και πολύ και πλέον όπου πετυχαίνουν ηθοποιούς (σε πρεμιέρες, σε εκπομπές, σε συνεντεύξεις, στο δρόμο) τους ρωτούν για το θέμα «Ζέτα Μακρυπούλια».

Εκείνοι δεν έχουν πρόβλημα να απαντήσουν και το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι το θέατρο κυρίως έχει χωριστεί στα δύο. Κάποιοι μάλιστα είναι θερμοί υποστηρικτές της Ζέτας και δε διστάζουν να επιστρέψουν τα βέλη στον Λούλη. Όπως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορούν τον συνάδελφό τους για «κόμπλεξ». Το πλευρό της Μακρυπούλια πήρε και ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος μέσα από το «Πρωινό μου» με αριστοτεχνικό τρόπο την είπε στον Λούλη, λέγοντας ότι «η ποιότητα δεν φαίνεται μόνο στη δουλειά, αλλά και σε αυτά που λες».

Κι ενώ γίνεται ο τρελός χαμός για την πάρτη της, η ίδια (μέχρι στιγμής) αποφεύγει συστηματικά να πάρει θέση και να δώσει την απάντηση της σε αυτούς που αμφισβητούν ότι είναι ηθοποιός, μένοντας απλά στην πάλαι ποτέ καριέρα της ως μοντέλο. Πάντως, περιμένουμε με αγωνία (και λαχτάρα) να μιλήσει η Μακρυπούλια για να αποκτήσει και ο «πόλεμος» μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Υ.Γ. By the way, η Σαρλίζ Θερόν ξεκίνησε ως μοντέλο, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους κριτικούς κινηματογράφου να της δώσουν το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου. Δε λέω ότι η Μακρυπούλια είναι Θερόν, αλλά δεν είναι και κανίς!