Μανωλίδου - Άδωνις: Η κρίση στο γάμο τους!

19.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Θα καταρρεύσω. Θα καταρρεύσω. Θα καταρρεύσω? Αυτό ακριβώς ένιωσα όταν άκουσα την Ευγενία Μανωλίδου να κάνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις στον Θέμο Αναστασιάδη

Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θα καταρρεύσω. Θα καταρρεύσω. Θα καταρρεύσω... Αυτό ακριβώς ένιωσα όταν άκουσα την Ευγενία Μανωλίδου να κάνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις στον Θέμο Αναστασιάδη και αφορούσαν τον γάμο της με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Αγαπημένε μου, πάρε βαθιές αναπνοές, μάζεψε όσο κουράγιο έχεις και άκουσε τη συγκλονιστική αποκάλυψη της Ευγενίας. Ο γάμος της (με τον Άδωνι) πέρασε σοβαρή κρίση κι αν οι δυο τους δεν πάλευαν, αυτός θα? κατέρρεε!

Το αγαπημένο ζευγάρι, που δε σου αφήνει περιθώρια να σκεφτείς ότι μπορεί να περνάει προβλήματα στη ζωή του, αφού σε όλες τους τις εμφανίσεις είναι λες και βρίσκονται πάνω σε ένα ροζ σύννεφο, λίγο έλειψε να χωρίσει! Αιτία; Η ξαφνική και μεγάλη δημοσιότητα που μπήκε στη ζωή τους, ειδικά μετά την τηλεοπτική επιτυχία της Ευγενίας. Εξάλλου, εκείνη ήταν το νούμερο ένα τηλεοπτικό πρόσωπο, αλλά και στόχος πολλών και οι πάντες ασχολούνταν μαζί της. Μάλιστα, δεν υπήρχε φορά που να εμφανιστεί κάπου ο Γεωργιάδης και να μην τον ρωτήσουν για τη σύζυγό του. Μόνο επερώτηση στη Βουλή δεν του έκαναν για την Μανωλίδου.

Ωστόσο, όλο αυτό ενοχλούσε την Ευγενία, η οποία ζήτησε από τον Άδωνι να μη μιλάει για την ίδια, ακόμη και όταν εκείνος προσπαθούσε να την προστατεύσει. Καταλαβαίνεις, ότι κουβέντα στην κουβέντα δεν άργησε να έρθει η ρήξη στο ζευγάρι και κατ’ επέκταση η κρίση στον ροζ (από άποψη ευτυχίας) γάμο τους. Αλλά ευτυχώς, αγαπημένε μου, η κρίση δεν κράτησε πολύ. Ένα βράδυ και το επόμενο πρωί όλα ήταν καλά. (Μη βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο. Δεν θέλει πολύ να καταρρεύσει κι αυτός). Πάντως, η Ευγενία δεν έχει πρόβλημα μόνο με τον Άδωνι. Ενοχλείται επίσης και με τον κουνιάδο της, Λεωνίδα ο οποίος συχνά πυκνά βγαίνει στα παράθυρα μεσημεριανών εκπομπών και μιλάει τόσο για τον αδελφό του, όσο και για τη νύφη του. Κι εδώ που τα λέμε, κάποιες φορές όταν ακούς τον κουνιάδο, σκέφτεσαι: άμα στη λένε οι συγγενείς, τι να κάνουν οι ξένοι!