Πυροβόλησαν γνωστή τραγουδίστρια στην πίστα!

18.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένα περίεργο συμβάν που (για να πω τη μαύρη μου αλήθεια, δεν το είχα ακούσει ξανά) αφηγήθηκε η τραγουδίστρια, Βάσια Ρήγα στην Τατιάνα Στεφανίδου. Η γνωστή αοιδός δέχθηκε τρεις πυροβολισμούς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα περίεργο συμβάν που (για να πω τη μαύρη μου αλήθεια, δεν το είχα ακούσει ξανά) αφηγήθηκε η τραγουδίστρια, Βάσια Ρήγα στην Τατιάνα Στεφανίδου. Η γνωστή αοιδός δέχθηκε τρεις πυροβολισμούς, ενώ βρισκόταν πάνω στην πίστα. Έχουμε ακούσει ΤΑ κουλά να συμβαίνουν επί πίστας, όπου καρέκλες, κουτάλια, ποτήρια, προφυλακτικά εκτοξεύονται στους τραγουδιστές, αλλά να μπει κάποιος στο μαγαζί και να πυροβολεί, πρώτη φορά το ακούμε.

Όπως εξομολογήθηκε η Ρήγα, ένας άγνωστος άνδρας εισέβαλε στο μαγαζί και την ώρα που εκείνη ήταν στην πίστα άρχισε να πυροβολεί. «Άκουσα το πρώτο μπαμ. Μετά το δεύτερο, το τρίτο. Γυρίζω προς την ορχήστρα και μετά κοιτιέμαι και βλέπω ότι έτρεχαν αίματα». Ο άγνωστος άνδρας πρόλαβε να φύγει, χωρίς να τον πιάσει κάποιος, ενώ ένας θαμώνας έτρεξε προς την αιμόφυρτη αοιδό.

Ο δράστης δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα και η ίδια δεν μπορεί να καταλάβει ποιος το έκανε, αφού δεν είχε δεχθεί προηγουμένως απειλές, ούτε είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κάποιον. Το αποδίδει σε κάποιον θερμόαιμο, παρανοϊκό θαυμαστή. Πάντως, όπως παραδέχτηκε στην Τατιάνα, της πήρε πολύ καιρό μέχρι να ξεπεράσει το σοκ.