Ο Λούλης αποκαλεί "χαζούς, βρομιάρηδες και κλέφτες τους Έλληνες"!

18.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Νεύρα πολλά νεύρα φαίνεται ότι έχει τον τελευταίο καιρό ο Χρήστος Λούλης και σε αυτή την περίπτωση ο «γιατρός» συνιστά να του λέμε όλοι ναι ή... ξύδι! Ή να... φύγετε κύριε Λούλη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Νεύρα πολλά νεύρα φαίνεται ότι έχει τον τελευταίο καιρό ο Χρήστος Λούλης και σε αυτή την περίπτωση ο «γιατρός» συνιστά να του λέμε όλοι ναι ή... ξύδι! Ή να... φύγετε κύριε Λούλη να πάτε αλλού, αφού δε σας αρέσουν καθόλου οι Έλληνες κι αφού έχετε την χειρότερη εντύπωση για εκείνους. Συνέντευξη στην εφημερίδα Real News έδωσε ο γνωστός ηθοποιός και θες είχε άσχημο ξύπνημα εκείνη τη μέρα, θες είναι ανάδρομος κάποιος πλανήτης και τον επηρεάζει αυτή την περίοδο, μετά την Ζέτα Μακρυπούλια ήταν η σειρά των Ελλήνων να δεχτεί τους... κεραυνούς του Λούλη.

Μπορεί ο ηθοποιός να αναφερόταν σε συγκεκριμένη μερίδα κόσμου, αλλά όταν διαβάζεις χαρακτηρισμούς του τύπου: «Οι Έλληνες είναι βρομιάρηδες, παρτάκηδες, αγενείς, λαμόγια, κλέφτες και χαζοί» μόνο να εκνευριστείς μπορείς μαζί του, διότι μας βάζει όλους σε ένα καζάνι. Μπορεί ο ίδιος όταν έκανε τους παραπάνω προκλητικούς χαρακτηρισμούς να είχε στο μυαλό του (όπως είπε) την κυρία που μουντζώνει από το μπαλκόνι της τον Μουσουλμάνο που κάνει την προσευχή του. Μπορεί να είχε εκείνους που πληρώνονται για να μη δουλεύουν. Ή εκείνους που είναι εναντίον όσων παντρεύονται γυναίκες από άλλη χώρα, γιατί φοβούνται να μη χαλάσει το αίμα της φυλής. Αλλά με το μπαρδόν, κάποιος να ενημερώσει τον κύριο Λούλη ότι οι παραπάνω περιπτώσεις δεν αφορούν τα δέκα εκατομμύρια Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα. Ούτε τους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό.

Γιατί έτσι όπως μας τα λέει ο ηθοποιός, είναι σα να πιάνει η μπάλα όλους μας, χωρίς καμία εξαίρεση. Κοίτα να δεις που ο Λούλης θα μου βγάλει τον... Άδωνι Γεωργιάδη από μέσα μου. Μπρρρ. Αλλά όταν αποκαλεί τους Έλληνες «βρομιάρηδες ή χαζούς» πώς να αντιδράσεις; Κι αφού δεν του αρέσουν οι Έλληνες, γιατί κάθεται εδώ;

Ας πάει κάπου αλλού, όπου δεν υπάρχουν λαμόγια, κλέφτες και παρτάκηδες. Και κυρίως, κάπου όπου υπάρχουν έξυπνοι άνθρωποι, οι οποίοι θα εκτιμήσουν το υποκριτικό του ταλέντο και κυρίως, με την εξυπνάδα τους θα καταλάβουν ότι η Ζέτα Μακρυπούλια δεν είναι ηθοποιός. Γιατί βλέπεις, μετά τους Έλληνες, η Ζέτα είναι η άλλη που δεν του αρέσει. By the way: Οι «χαζοί» Έλληνες δεν είναι αυτοί που πηγαίνουν στις παραστάσεις του; Ο ίδιος για τους χαζούς και βρομιάρηδες Έλληνες δεν παίζει; Εκτός κι αν τις παραστάσεις του τις παρακολουθούν μόνο... Γιαπωνέζοι τουρίστες!!!