Ο ΑΝΤ1 θέλει πίσω την Τατιάνα!

18.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν δούμε να γίνεται και αυτό, να επιστρέφει δηλαδή η Τατιάνα Στεφανίδου στον ΑΝΤ1 με δόξες και τιμές, ε δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο, παρά να... πηδηχτούμε από το παράθυρο!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν δούμε να γίνεται και αυτό, να επιστρέφει δηλαδή η Τατιάνα Στεφανίδου στον ΑΝΤ1 με δόξες και τιμές, ε δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο, παρά να... πηδηχτούμε από το παράθυρο! Το καλοκαίρι η «Τάτι» έφυγε άδοξα από το κανάλι του Αμαρουσίου, γεμάτη παράπονα, στεναχώρια και σκέτη απογοήτευση για τον τρόπο που τη χειρίστηκαν, αλλά και για το «κόψιμο» της εκπομπής της που από άποψη τηλεθέασης, ήταν πρώτη στη ζώνη της και με διαφορά.

Βρήκε, όμως, θαλπωρή στο Star, αλλά με κάθε ευκαιρία φρόντιζε να πετάει τις φαρμακερές μπηχτές της σε εκείνους, οι οποίοι φρόντισαν για την απομάκρυνση της. Βασικά, ένας ήτο ο στόχος της, ο Γιάννης Λάτσιος με τον οποίο όπως λένε πολλοί, δεν έχει καλές σχέσεις μετά το «διαζύγιο». Και τώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso αν επιστρέψει στο κανάλι, θα έχει άμεση σχέση και συνεργασία με εκείνον. Κι επειδή το βλέπω να καίγονται τα εγκεφαλικά σου κύτταρα, σου λέω πώς έχουν τα πράγματα σύμφωνα με την εφημερίδα.

Η παραγωγή του Dancing with the stars θέλει ο δεύτερος κύκλος να περιλαμβάνει λαμπερά ονόματα της ευρύτερης showbiz, που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Ειδικά φέτος, που δεν παίζει «φλερτ» με Ζέτα Μακρυπούλια και Γιάννη Λάτσιο, αλλά και κόντρα με Ευγενία Μανωλίδου και Ματθίλδη Μαγγίρα. Η λίστα με ονόματα «επωνύμων» είναι πολλά και σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι άνθρωποι του καναλιού κάποια ονόματα τα έχουν κατατάξει στην κατηγορία A List. Που σημαίνει ότι αν χρειαστεί θα κινήσουν γη και ουρανό για να τους αποσπάσουν το πολυπόθητο «ναι».

Το όνομα της Τατιάνας φιγουράρει στην κορυφή και στον ΑΝΤ1 θέλουν να πιστεύουν ότι εκείνη θα απαντήσει θετικά στο ενδεχόμενο επιστροφής της, έστω και με αυτό τον τρόπο. Εξάλλου, με τα περισσότερα στελέχη του καναλιού έχει καλές σχέσεις. Με τον Λάτσιο, πάλι, οι σχέσεις τους (αν πιστέψουμε αυτά που λένε) είναι... άστα να πάνε. Έλα, όμως, που με τον Λάτσιο θα έχει συνεργασία η Στεφανίδου, αφού εκείνος είναι κριτής στο show. Επίσημη πρόταση δεν της έχουν κάνει, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα, ετοιμάζονται να της κάνουν σύντομα. Θα την προσεγγίσει ένα στέλεχος κι ελπίζουν να τους πει το «ναι». Λες αυτό το στέλεχος να είναι ο Λάτσιος;