"Η Αλίκη και η άλλη" πήγαν Μάκη!

16.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα γυαλιά στα παιδιά του Κους - Κους, στην Χριστίνα Λαμπίρη, στην Τατιάνα Στεφανίδου και στους υπόλοιπους του είδους έβαλε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Ο «mr. Ζούγκλα» είχε καλεσμένες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα γυαλιά στα παιδιά του Κους - Κους, στην Χριστίνα Λαμπίρη, στην Τατιάνα Στεφανίδου και στους υπόλοιπους του είδους έβαλε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Ο «mr. Ζούγκλα» είχε καλεσμένες στην εκπομπή του την Αλίκη Αρβανιτίδη και τη γυναίκα που υποστηρίζει ότι έχει το παιδί του Πασχάλη. Μην σκιάζεσαι και οι δυο τους δε βρέθηκαν στο ίδιο στούντιο, διότι τότε η εκπομπή θα ήταν Ζούγκλα όνομα και πράμα.

Η σύζυγος Πασχάλη ήτο στο στούντιο και η «άλλη Πασχάλη» ήτο σε βίντεο. Ο ίδιος ο Πασχάλης μάλλον ήταν σε κάποια γωνιά να παρακολουθεί τη... μάχη γιγάντων! Αυτή ήταν η πρώτη φορά που είχαμε την ευκαιρία να δούμε τις δύο γυναίκες σχεδόν κοντά κι έχω να πω αυτό: είναι κολακευτικό για έναν άνδρα να σε διεκδικούν με τόσο πάθος δυο γυναίκες, αλλά με το μπαρδόν εγώ θα διάλεγα καλύτερες... βερσιόν. Αλλιώς θα καθόμουν στα αυγά μου. Γιατί τώρα και να θέλει ο Πασχάλης την ανδρική αλληλεγγύη, ποίος άνδρας θα του πει: «μπράβο μεγάλε»;

Ακόμη και ο Μάκης δεν του την έδωσε. Τι κι αν έλεγε η Αλίκη ότι όλοι οι άνδρες είναι ίδιοι και απατάνε τις συζύγους; Κι άντε και το κάνουνε σου λέω εγώ, είθισται όμως να βρίσκουν καλύτερες, διότι το ξένο είναι πιο γλυκό και συνήθως πιο ωραίο. Αλλιώς γιατί να καταφύγεις σε αυτό; Τέλος πάντων, η κυρία Αρβανιτίδη δε βρήκε το δίκιο της ούτε από τον Μάκη, ο οποίος της έδειχνε συνέχεια αποσπάσματα από την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου και όσα έχει πει σχετικά με την ιστορία.

Λες και το έκανε επίτηδες κι αυτός ο Τριανταφυλλόπουλος. Να θέλει το μάτι της γυναίκας να γυαλίσει από το κακό του κι αυτή να μην το αφήνει. Έχει και μία ανωτερότητα. Το «δαρμένη» είναι για άλλες γυναίκες που έχουν πάθει τα ίδια από τους συζύγους. Και να τα γέλια της Αλίκης και να τα κολακευτικά της σχόλια για το ταλέντο του Λάκη. Αλλά, σιγά μην άφηνε να πιει το πικρό ποτήρι της σάτιρας μόνη της. Εξήγησε πως η σάτιρα του Λαζόπουλου απευθύνεται γενικά σε όλους τους άνδρες και όλοι την ίδια φάτσα έχουν. Τα παράπονα σου αγαπημένε μου στην κυρία Αρβανιτίδη!