Bath Bombs: Ο πιο fun τρόπος να απολαύσεις το μπάνιο σου

Bath Bombs: Ο πιο fun τρόπος να απολαύσεις το μπάνιο σου
ΠΗΓΗ:PEXELS
Το τέλος της ημέρας απαιτεί χαλάρωση και τα bath bombs θα κάνουν το μπάνιο σου πιο fun.

Είτε δουλεύεις, είτε είχες μια απαιτητική ημέρα, το τέλος της ημέρας απαιτεί χαλάρωση. Ανεξάρτητα από την ώρα που ολοκληρώνεις τις υποχρεώσεις σου, θέλεις να αποβάλεις την αρνητική ενέργεια και να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου. Αν δεν έχεις προγραμματίσει να βγεις για ποτό, τότε μπορείς να απολαύσεις ένα ζεστό και χαλαρωτικό μπάνιο.

Ένα ζεστό μπάνιο είναι πάντα χαλαρωτικό, αλλά πώς μπορείς να το κάνεις ακόμη πιο διασκεδαστικό; Η λύση είναι οι bath bombs. Αυτές οι μικρές, πολύχρωμες μπάλες που μόλις πέσουν στο νερό, διαλύονται και απελευθερώνουν ευχάριστα αρώματα. Τα bath bombs, ή αλλιώς βόμβες μπάνιου, περιέχουν φυσικά συστατικά (καθώς και ασφαλή συνθετικά) που είναι φιλικά προς το δέρμα.

pexels cottonbro 4155478 1021f

Ο αφρός που δημιουργείται στο νερό οφείλεται στη μαγειρική σόδα και το κιτρικό νάτριο. Δεν περιέχουν parabens και άλλα σκληρά συστατικά που θα μπορούσαν να ερεθίσουν το δέρμα. Πολλά brands προσφέρουν επίσης vegan και cruelty free επιλογές. Ωστόσο, συνιστάται να μην τα χρησιμοποιείς καθημερινά, ώστε να μην επηρεαστεί το pH του κόλπου σου.

pexels cottonbro 4155476 fd5c7

Ανάλογα με τα πρόσθετα συστατικά τους (όπως αιθέριο έλαιο λεβάντας, αμυγδαλέλαιο, λάδι καρύδας), τα bath bombs μπορούν να ωφελήσουν την επιδερμίδα σου, προσφέροντας αναζωογόνηση και χαλάρωση. Άναψε το αγαπημένο σου κερί, βάλε μουσική από το Spotify και άφησε τα bath bombs να κάνουν όλη τη δουλειά.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.07.2024 - 23:27