Nicole Kidman: Tα μυστικά ομορφιάς της, με δικά της λόγια!

02.12.2018
Nicole Kidman: Tα μυστικά ομορφιάς της, με δικά της λόγια!
Τι κάνει η πανέμορφη ηθοποιός για να διατηρείται νέα και λαμπερή;

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο αμερικάνικο Harper's Bazaar, η Nicole Kidman αποκάλυψε όλα τα μυστικά ομορφιάς της.

Δες και αυτό: Τα μυστικά ομορφιάς της Charlize Theron με δικά της λόγια!!!

Για την επιδερμίδα της, η ίδια λέει ότι φροντίζει τον εαυτό της, "κάνοντας μάσκες προσώπου και απολέπιση", τα οποία όπως τονίζει η ηθοποιός τη βοηθούν πολύ. "Έμαθα να αφαιρώ όλο το μακιγιάζ από το πρόσωπου μου κάθε βράδυ, αλλά αν έχω δουλέψει όλη τη μέρα, επιλέγω να χρησιμοποιώ μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, που είναι εύκολα και γρήγορα στη χρήση τους".

Αυτό το είδες; Sara Sampaio: Οι βραδινές συνήθειές της θα τονώσουν την ομορφιά σου

"Ως μια γυναίκα με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, φοράω αντηλιακό από τότε που ήμουν παιδί", λέει η Kidman σε ό,τι αφορά την προστασία της από τον ήλιο. "Επίσης, εφαρμόζω ρετινόλη στην επιδερμίδα μου τη νύχτα".

"Τα πρότυπο ομορφιάς μου είναι η Catherine Deneuve και η Grace Kelly. Η ομορφιά τους είναι διαχρονική", λέει η 51χρονη ηθοποιός. Για τις βλεφαρίδες και τα φρύδια της, η Kidman λέει ότι τα βάφει, αλλά επειδή οι βλεφαρίδες της είναι μακριές, επιλέγει να τις γυρίζει με ένα ψαλίδι βλεφαρίδων. "Έχω πάντα ένα lip gloss στην τσάντα μου. Αν περάσω λίγη γυαλάδα στα χείλη μου και φτιάξω τις βλεφαρίδες μου το πρωί, είμαι έτοιμη για να βγω έξω".

Δες και αυτό: Το νέο celebrity beauty trend είναι το πιο τρελό που έχουμε ακούσει μέχρι τώρα

Τέλος, για το άρωμα που επιλέγει να φοράει, η ίδια λέει πως "ανέκαθεν αγαπούσα τα αρώματα, την αρωματοθεραπεία και τα έλαια όπως το μόστρο και το κεχριμπάρι. Δημιουργώ το δικό μου άρωμα, αναμειγνύοντας διαφορετικά έλαια, αλλά δεν αποκαλύπτω το τι βάζω μέσα - το κρατάω για τον εαυτό μου".