Jennifer Aniston: Τα 4 μυστικά που την κάνουν να δείχνει 20 χρόνια νεότερη

08.12.2018
Jennifer Aniston: Τα 4 μυστικά που την κάνουν να δείχνει 20 χρόνια νεότερη
Μπορεί η Jennifer Aniston να έχει συμπληρώσει τα 49 χρόνια αλλά το σώμα της μοιάζει με 20άρας -άντε... 30άρας! Και επειδή όπως λέει και η παροιμία «τα αγαθά κόποις κτώνται», ψάξαμε σε διάφορες συνεντεύξεις της και βρήκαμε τι ακριβώς κάνει η ελληνικής καταγωγής σταρ του Χόλιγουντ και διατηρείται σε αυτή τη φόρμα.

"Kλέβει" λίγο από τα γεύματα
Εννοείται ότι θα μπορούσε να είναι η κολλητή σου καθώς παραδέχεται ότι τα ζυμαρικά είναι η ένοχη ευχαρίστησή της. Αλλά όταν τα απολαμβάνει, το κάνει με μια υγιεινή παραλλαγή, όπως το λαζάνια λαχανικών. «Περιέχουν κολοκυθάκια, μελιτζάνα που λειτουργεί ως πάστα, και το στρώνεις με διαφορετικό τυρί και το βάζεις στο φούρνο» αναφέρει το Ε! Νews. Και όταν η Aniston απολαμβάνει την αγαπημένη της καρμπονάρα, το κάνει με τον δικό της όρο: «Αντικαθιστώ με μπέικον γαλοπούλας το πραγματικό μπέικον».

Διάβασε επίσης: Jennifer Aniston: Θυμάσαι πώς ήταν πριν από την πλαστική στη μύτη; [photos]

Τα πρωινά της είναι γεμάτα και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά
H διάσημη ηθοποιός έχει τρεις επιλογές πρωινών γευμάτων. Μερικές φορές το γεύμα της είναι κάποιο smoothie - της αρέσουν οι μπανάνες, τα κεράσια, η σκόνη πρωτεΐνης, τα αμύγδαλα, η σκόνη κακάο και το γάλα αμυγδάλου - και τις άλλες μέρες μπορεί να έχει αυγά με τοστ σε αβοκάντο στο πλάι. Η τρίτη επιλογή της Aniston είναι η πιο ενδιαφέρουσα: βρώμη με ασπράδια αυγών που μπαίνουν στο τέλος για επιπλέον πρωτεΐνη.

Διατηρεί μια ισορροπημένη διατροφή όλο το χρόνο
«Δεν αφήνω τις διατροφικές συνήθειες να βγαίνουν εκτός ελέγχου, όπου θα χρειαστώ να κάνω επανεκκίνηση», δήλωσε στο Yahoo! Food. Έτσι, ενώ οι υπόλοιποι θα ξεφύγουμε τα Χριστούγεννα, η Aniston ζει την καλύτερη (υγιεινή) ζωή της όλο το χρόνο. Το κάνει να ακούγεται εύκολο: «Φάτε όσο το δυνατόν περισσότερα βιολογικά φρούτα και λαχανικά, κρατήστε τη ζάχαρη που προσλαμβάνετε σε χαμηλά επίπεδα, πίνετε τόνους νερό και απολαύστε έναν καλό ύπνο».

Διάβασε επίσης: Τρία βήματα για να αποκτήσεις τα λαμπερά μαλλιά της Jennifer Aniston

Οι προπονήσεις της περιέχουν διάφορα προγράμματα γυμναστικής
Γνωρίζουμε ότι η Aniston είναι μια hard-core γιόγκι, αλλά στο Women's Health είχει δηλώσει ότι «η ποικιλία είναι το κλειδί». Λατρεύει επίσης το spinning και έχει δοκιμάσει τη μέθοδο barre. To προγραμμά της περιλαμβάνει 15 λεπτά ελλειπτικό, 15 λεπτά spinning, 15 λεπτά τρέξιμο και μέρη από το dvd Body by Simone, για ασκήσεις στο έδαφος.

Εσύ; Ακόμη να δοκιμάσεις;