Το νέο celebrity beauty trend είναι το πιο τρελό που έχουμε ακούσει μέχρι τώρα

29.11.2018
Το νέο celebrity beauty trend είναι το πιο τρελό που έχουμε ακούσει μέχρι τώρα
H Kate Beckinsale, η Sandra Bullock και η Cate Blanchett βάζουν κάτι πραγματικά αναπάντεχο στην επιδερμίδα τους

Αναρωτιέσαι ποιο είναι το μυστικό για λαμπερό,υγιές δέρμα; Η απάντηση που δίνει η showbiz θα σε εκπλήξει.

Δες και αυτό: Κορεάτικη ομορφιά: Γιατί όλοι μιλούν γι' αυτή ξαφνικά;

H Kate Beckinsale είναι ένα μόνο από τα μεγάλα ονόματα του Hollywood που έχει δοκιμάσει το EGF, μια κορεάτικη αντιγηραντική θεραπεία προσώπου που περιλαμβάνει έναν ορό που προέρχεται από ένα μέρος...πέους. Σχεδιασμένη από την φημισμένη αισθητικό Georgia-Louise, η εμπειρία των 650 δολαρίων περιλαμβάνει μια χημική απολέπιση και μια θερεπεία microneedling, τα οποία ακολουθούνται από εφαρμογή σέρουμ από έγχυση πέους. Ναι, καλά διάβασες.

Αυτό το είδες; Τα 4 καλύτερα αντιγηραντικά tips των δερματολόγων

Σε μια ανάρτηση στα social media που πλέον έχει διαγραφεί, η Beckinsale περιέγραψε την πρώτη φορά που δοκίμασε το EGF, περιγράφοντας το ως «εκπληκτικό», λέγοντας πως είναι αυτό που βοηθάει το δέρμα της μετά από ένα μεγάλο ταξίδι. «Μετά από μια πολύωρη πτήση, μου αρέσει να ξαπλώνω και να εφαρμόζω μια μάσκα υγροποιημένης ακροβυστίας" (το σημείο του δέρματος που καλύπτει το πέος).

Η Beckinsale δεν είναι η μόνη που έχει πειραματιστεί με αυτή την περίεργη θεραπεία δέρματος. Η Cate Blanchett είναι επίσης οπαδός του EGF, λέγοντας τον Μάρτιο ότι δοκίμασε την εν λόγω θεραπεία στη Νέα Υόρκη με την φίλη της, Sandra Bullock.

Δες και αυτό: 5 μυστικά για ακόμη πιο φρέσκο, καθαρό και λαμπερό δέρμα