Το liquorice manicure της Kylie Jenner είναι η απόλυτη φθινοπωρινή τελειότητα

Το liquorice manicure της Kylie Jenner είναι η απόλυτη φθινοπωρινή τελειότητα
ΠΗΓΗ:@kyliejenner
Αυτό το μαύρο-μωβ χρώμα θα κυριαρχήσει παντού αυτή τη σεζόν.

Ανάμεσα στα λίγα θετικά που φέρνει το φθινόπωρο, με τα πιο moody πρωινά και την ψύχρα στον αέρα, είναι η επιστροφή στα φθινοπωρινά nail arts. Είτε πρόκειται για βαθιά κόκκινα όπως το μπορντό, είτε για μονοχρωματικές αποχρώσεις ή ταρταρούγα και γαλλικό μανικιούρ, οι πιο σκούρες αποχρώσεις αποτελούν πάντα ευπρόσδεκτη προσθήκη στις ιδέες μανικιούρ μας καθώς ο καιρός αλλάζει, απομακρύνοντας τα έντονα παστέλ του καλοκαιριού, υπέρ μιας πλούσιας και ζεστής χρωματικής παλέτας.

Αν ψάχνεις για φθινοπωρινή έμπνευση για τα νύχια σου, η Kylie Jenner μόλις παρουσίασε την απόλυτη απόχρωση για τη νέα σεζόν: ένα μανικιούρ Liquorice με γυαλιστερό φινίρισμα. Η επιχειρηματίας και ιδρύτρια της δικής της μάρκας μακιγιάζ τράβηξε τα βλέμματα την περασμένη εβδομάδα, όταν εμφανίστηκε με μια νέα απόχρωση στα μαλλιά της σε χρώμα teal, αλλά όσοι ήταν παρατηρητικοί, θα πρόσεξαν και το νέο γυαλιστερό μανικιούρ που δημιούργησε η nail artist της, Zola Ganzorigt.

kylie nails 1e50d

Με τετράγωνες άκρες (μια άλλη τάση στα σχήματα νυχιών που θα δούμε σύντομα παντού) και ένα υπερβολικά γυαλιστερό φινίρισμα, το χρώμα εναλλάσσεται μεταξύ βαθύ μωβ και μελανί μαύρου, καταλήγοντας σε μια απόχρωση λικέρικας που αναμένεται να κυριαρχήσει αυτή τη σεζόν. Μπορεί να σου φαίνεται σαν ακριβές Shellac μανικιούρ, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια πολύ πιο οικονομική εναλλακτική. Δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας το βερνίκι νυχιών «Lincoln Park After Dark» της OPI, μαζί με ένα γενναιόδωρο στρώμα διάφανου top coat, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς εύκολα να αναδημιουργήσεις το Liquorice Manicure της Jenner στο σπίτι.

{https://www.instagram.com/p/C_Tcd_RypT6/?utm_source=ig_embed&ig_rid=9f70e597-5689-4c16-b078-f1aa83936765}

Φθινοπωρινά χρώματα κυριαρχούν και αλλού. Μόλις λίγες μέρες πριν, η Hailey Bieber αντικατέστησε τα «glazed donut» νύχια της με ένα φθινοπωρινό μανικιούρ σε απόχρωση «maple syrup», ενώ η μικρότερη της οικογένειας Kardashian άλλαξε ξανά τα νύχια της, επιλέγοντας ένα βαθύ κόκκινο cabernet (ένα άλλο αγαπημένο της OPI με την ονομασία «Yes My Condor Can-do»).

{https://www.instagram.com/p/C34n39eMJw7/?utm_source=ig_embed&ig_rid=5bd99d3d-c0fe-4181-96a3-0b0efbd60780}

Και δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στο Instagram, όπου η τάση της μόδας για καφέ-σοκολά αποχρώσεις έχει φτάσει και στα νύχια μας, μαζί με βαθιές γήινες τόνους και πολυεπίπεδες μεταλλικές αποχρώσεις που μας δίνουν άφθονη έμπνευση για φθινοπωρινά μανικιούρ για την επόμενη σεζόν.

Τελευταία τροποποίηση στις 11.09.2024 - 21:27