Αδύναμα νύχια μετά τις διακοπές; Έχουμε τη λύση!

Αδύναμα νύχια μετά τις διακοπές; Έχουμε τη λύση!
ΠΗΓΗ:@matejanova
Μαλλιά, δέρμα, νύχια χρειάζονται λίγη παραπάνω φροντίδα μετά τις διακοπές.

Μετά τις διακοπές, όλοι επιστρέφουμε με λίγο πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά, δέρμα και νύχια. Ο ήλιος, το θαλασσινό αλάτι και το χλώριο της πισίνας μπορεί να είναι υπέροχα για την ψυχή, αλλά το σώμα μας χρειάζεται λίγη έξτρα φροντίδα. Και ενώ ξέρουμε ήδη πώς να φροντίσουμε το δέρμα και τα μαλλιά μας, τι γίνεται με τα νύχια που φαίνονται πιο αδύναμα από ποτέ;

Το μυστικό για να τα ενδυναμώσουμε κρύβεται στα θρεπτικά λάδια! Ναι, αυτά που βάζουμε στην επιδερμίδα μας μπορούν να κάνουν θαύματα και για τα νύχια. Κορυφαίοι nail artists μας επισημαίνουν ότι το λάδι για τα νύχια είναι ίσως η πιο σημαντική κίνηση για να παραμείνουν υγιή και ανθεκτικά. Αν εφαρμόζεις καθημερινά ένα θρεπτικό έλαιο ή ένα ειδικό προϊόν για τα νύχια, θα παρατηρήσεις μεγάλη διαφορά στην υφή και την αντοχή τους.

Τα ξηρά και εύθραυστα νύχια έχουν την τάση να σπάνε πιο εύκολα και για την σωστή αντιμετώπιση το λάδι νυχιών και μια καλή κρέμα χεριών είναι οι σύμμαχοί σου. Πρέπει να τα εφαρμόζεις πριν τον ύπνο, για να δώσεις στον οργανισμό τον χρόνο να τα απορροφήσει και να δράσουν σε βάθος.

{https://www.instagram.com/p/C7AIG5-MJ9Z/}

Επιπλέον, το μασάζ στα νύχια βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος, ενισχύοντας την υγεία τους μακροπρόθεσμα. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη συνέπεια για να δεις τα νύχια σου να ανακτούν τη δύναμή τους!

Τελευταία τροποποίηση στις 09.09.2024 - 00:03