Butter yellow nails: Η Sabrina Carpenter εγκρίνει την τάση, αλα «γαλλικά»

Butter yellow nails: Η Sabrina Carpenter εγκρίνει την τάση, αλα «γαλλικά»
ΠΗΓΗ:@sabrinacarpenter
Η Sabrina Carpenter είπε «ναι» στην απόλυτη τάση του καλοκαιριού.

Η Sabrina Carpenter λατρεύει τις παστέλ αποχρώσες και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να τις προτιμάει στις εμφανίσεις τις. Τώρα αυτή η αγάπη πήγε ένα βήμα παρακάτω και επέλεξε την πιο viral pastel απόχρωση και στο μανικιούρ της.

Ο λόγος για τα yellow butter nails, τα οποία είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού, με πολλές αγαπημένες celebrities να δείχνουν τον ενθουσιασμό τους, και τώρα μια από αυτές είναι και η Sabrina.

Η τραγουδίστρια του «Espresso» μοιράστηκε μια φωτογραφία με το νέο της μανικιούρ σε Instagram story στον προσωπικό της λογαριασμό και έδωσε την δική της εναλλακτική στην τάση.

Πιο συγκεκριμένα, συνδύασε δύο τάσεις μαζί και τι εννοώ μ αυτό; Γαλλικό μανικιούρ και yellow butter απόχρωση σε…ένα. Και θα έρθω εγώ τώρα να σου πω ότι είναι ένας συνδυασμός που αγαπώ, μάλιστα αυτό ήταν το μανικιούρ που είχα επιλέξει και εγώ 2 μήνες πριν και θα το έκανα ξανά και ξανά. Οι pastel αποχρώσεις δείχνουν ονειρικά σε συνδυασμό με το γαλλικό μανικιούρ, just a note!

sabrina carpenter nails b75cb

Τα νύχια της Carpenter είναι σε μεσαίο μήκος, σε αμυγδαλωτό σχήμα και βαμμένα με μια διαφανή, γυαλιστερή απόχρωση στη βάση. Δεν είναι glazed nail, αλλά είναι σίγουρα πολύ λαμπερά παρόλο που δεν έχουν καθόλου χρώμα στη βάση. Όλη η ένταση συγκεντρώνεται στις άκρες, με την πιο γλυκιά απόχρωση του καλοκαιριού.

Το κίτρινο έχει γίνει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς στον κόσμο του μανικιούρ και όχι μόνο. Είναι funky και καλοκαιρινό χωρίς να είναι πολύ έντονο, και μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί και στα νύχια.

{https://www.instagram.com/p/C8AbkTPtSsl/?img_index=1}

Το χρώμα έχει επίσης την στιγμή του στις ντουλάπες μας, συμπεριλαμβανομένης της Carpenter. Για τα 25α γενέθλιά της, η τραγουδίστρια φόρεσε ένα Y2K slip φόρεμα αγορασμένο από το Depop σε απόχρωση daffodil yellow, και ένα μήνα αργότερα, ανέβηκε στη σκηνή με ένα μίνι φόρεμα με κίτρινες παγιέτες.

{https://www.instagram.com/p/C64qNnlxsFa/?img_index=1}

Ίσως έχεις ένα ραντεβού για μανικιούρ που πλησιάζει ή ίσως ψάχνεις έναν τρόπο να ανανεώσεις την ντουλάπα σου για το υπόλοιπο καλοκαίρι. Υπάρχει μόνο ένα χρώμα για να διαλέξεις: butter yellow!

Τελευταία τροποποίηση στις 26.07.2024 - 02:34