Ιωάννα Τούνη: Το μανικιούρ της είναι η πιο κομψή και minimal πρόταση για τις διακοπές σου

Ιωάννα Τούνη: Το μανικιούρ της είναι η πιο κομψή και minimal πρόταση για τις διακοπές σου
ΠΗΓΗ:@ j.touni
Υιοθέτησε την πιο κομψή τάση του καλοκαιριού!

Η Ιωάννα Τούνη δεν σταματά ποτέ να μας εντυπωσιάζει με τις κομψές και στιλάτες επιλογές της. Αυτό το καλοκαίρι, η Ιωάννα διάλεξε την τελευταία τάση που κάνει χαμό στον κόσμο του μανικιούρ, ο λόγος για τα milky French nails.

Η επιλογή αυτή, όχι μόνο αναδεικνύει τη φυσική της ομορφιά, αλλά προσθέτει και μια πινελιά κομψότητας και φρεσκάδας που είναι ιδανική για την εποχή.

ioanna touni nails 0ddfc

Το γαλλικό μανικιούρ φαίνεται να είναι αγαπημένη επιλογή της Ιωάννας Τούνη, αφού την έχουμε δει και σε άλλες περιστάσεις και εμφανίσεις να το επιλέγει. Είναι το απόλυτο inspo για μας και λατρεύουμε το γεγονός ότι πειραματίζεται και δοκιμάζει σχεδόν όλες τις εκδοχές του. Αν ψάχνεις ιδέες για το επόμενο mani σου κάνε ένα scroll στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και θα με θυμηθείς!

{https://www.instagram.com/p/CzCT66hoygB/?img_index=1}

Τι είναι τα Milky French Nails;

Τα milky French nails αποτελούν μια σύγχρονη παραλλαγή του κλασικού γαλλικού μανικιούρ. Ενώ το παραδοσιακό γαλλικό μανικιούρ αποτελείται απο μια διαφανή ή πολύ ανοιχτή ροζ βάση με λευκές άκρες, τα milky French nails προσθέτουν μια ημιδιάφανη, γαλακτερή λευκή απόχρωση στη βάση. Αυτό δίνει μια πιο απαλή και clear εμφάνιση που είναι εξαιρετικά κομψή και minimal.

{https://www.instagram.com/p/C82TjbeIfyg/?img_index=3}

Η απόλυτη τάση του καλοκαιριού

Τα milky French nails έχουν γίνει τάση για πολλούς λόγους. Πρώτα απ’ όλα, προσφέρουν μια φρέσκια εναλλακτική στο κλασικό γαλλικό μανικιούρ, που οι περισσότεροι γνωρίζουμε και αγαπάμε. Αυτή η νέα εκδοχή είναι clear και minimal, δημιουργώντας ένα ομοιόμορφο και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

{https://www.tiktok.com/@campbellhuntpuckett/video/7264366085024124202?lang=el-GR&q=milky%20french%20nails&t=1721212280820}

Επίσης, η γαλακτερή αυτή απόχρωση προσθέτει μια νότα πολυτέλειας και φινέτσας, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την απλότητα που χαρακτηρίζει το γαλλικό μανικιούρ. Είναι ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση, από την παραλία μέχρι τις βραδινές εξόδους.

Beauty tips: Μην διστάσεις να προσθέσεις τις δικές σου πινελιές στο milky French μανικιούρ σου. Μπορείς να ενσωματώσεις χρώματα της επιλογής σου στις άκρες ή να προσθέσεις διακριτικά σχέδια και λάμψη για μια πιο glam αποτέλεσμα.

{https://www.instagram.com/p/C82TjbeIfyg/?img_index=3}

Αυτό το καλοκαίρι, κάντο όπως η Ιωάννα Τούνη! Δοκίμασε τα milky French nails για ένα κομψό και φρέσκο μανικιούρ που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Τελευταία τροποποίηση στις 24.07.2024 - 15:36