Floral nails: Η Kylie Jenner επέλεξε ξανά την πιο fun τάση του καλοκαιριού για το μανικιούρ της

Floral nails: Η Kylie Jenner επέλεξε ξανά την πιο fun τάση του καλοκαιριού για το μανικιούρ της
ΠΗΓΗ:@kyliejenner
She's back και δεν μπορεί να αποχωριστεί το κλασικό, αγαπημένο της nail art. Λουλούδια για πάντα!

Η Kylie Jenner και η αγαπημένη της nail artist, Zola Ganzorigt, έχουν δημιουργήσει πολλά εντυπωσιακά look. Την περασμένη άνοιξη, πειραματίστηκαν και έφεραν στο προσκήνιο τα chrome nails τα οποία «συνόδευσαν» την Kylie στις καλοκαιρινές τις διακοπές.

Πιο πρόσφατα, το δυναμικό δίδυμο προχώρησε σε μια διασκεδαστική και μοναδική εμφάνιση εμπνευσμένη από έναν καλοκαιρινό κήπο. Η Jenner είχε υιοθετήσει το γαλλικό μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα, διακοσμημένο με μικρά ζωύφια, παρόμοια με το μανικιούρ που είδαμε επίσης πρόσφατα στην Hailey Bieber (friendship goals).

Με floral nails δεν χάνει κανείς!

Πριν λίγες ημέρες η Jenner μοιράστηκε με τους fans της ότι επιστρέφει στο κλασικό της στυλ. Σε Instagram story της συγκεκριμένα ανέφερε: «Back in my fun nails era», ενώ έδειξε το νέο της μανικιούρ. Ο λόγος για τα floral nails, είναι η αγαπημένη επιλογή της Kylie Jenner και αυτή τη φορά διάλεξε nude βάση με floral nail arts σε διάφορα χρώματα.

kylie jenner nails a6ac6

Η Ganzorigt μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία του μανικιούρ γράφοντας, «bouquets». Ποτέ δεν μπορείς να κάνεις λάθος επιλέγοντας λουλούδια στο μανικιούρ σου την άνοιξη και το καλοκαίρι! Η Ganzorigt απλώς του έδωσε μια διασκεδαστική νέα πινελιά, όπως έκανε και με το μανικιούρ με άνθη κερασιάς της Bieber τον περασμένο Μάιο.

{https://www.instagram.com/p/C9S2nT1S6R6/?utm_source=ig_embed&ig_rid=bc4316bb-80ac-4f0b-808b-51a939b1808d}

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Jenner θυμάται τα παλιά της στυλ φέτος. Τον Ιανουάριο, επανέφερε την εποχή «King Kylie» του 2014 και μοιράστηκε μια selfie με ροζ μαλλιά ξανά. Αυτή η περίοδος χρησίμευσε επίσης ως έμπνευση για του νέου της fashion brand «Khy» που μόλις κυκλοφόρησε φέτος. Όταν το μοιράστηκε αυτό με το περιοδικό WSJ, η Jenner αναφέρθηκε στην εποχή King Kylie ως «αυτό που είμαι στον πυρήνα μου».

Τελευταία τροποποίηση στις 15.07.2024 - 15:22