Τα glass nails είναι η απόλυτη νέα τάση για να υιοθετήσεις στο μανικιούρ των διακοπών σου

Τα glass nails είναι η απόλυτη νέα τάση για να υιοθετήσεις στο μανικιούρ των διακοπών σου
ΠΗΓΗ: @bellasalondb
Η viral τάση στα νύχια που είναι οτι πρέπει για τις καλοκαιρινές μας διακοπές

Οι καλοκαιρινοί μήνες μας έχουν ήδη φέρει τάσεις όπως το fombré μανικιούρ και τα chrome nails. Ωστόσο, οι τάσεις στα νύχια δεν σταματούν να εξελίσσονται, και τώρα είναι η στιγμή να γνωρίσουμε το glass manicure. Σκεφτείτε το πολύ λαμπερό glass skin, που είναι ήδη viral στο TikTok λαι αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας. Τα glass νύχια είναι εξίσου γυαλιστερά, δείχνουν υγιή και καλοφτιαγμένα.

Η ιδέα των glass nails ξεκίνησε από τις nail artists που αναζητούσαν νέες τεχνικές για να πετύχουν το πιο γυαλιστερό φινίρισμα στα νύχια. Η celebrity nail technician Harriet Westmoreland εξηγεί ότι το glass μανικιούρ είναι πιο διακριτικό από το chrome, με το φως να αντανακλάται όπως στο γυαλί, δημιουργώντας ένα μοναδικό εφέ. Για να το επιτύχετε, απαιτείται μια συγκεκριμένη διαδικασία. Πρώτα εφαρμόζεται ένα chrome βερνίκι ως βάση και στη συνέχεια ένα παχύ στρώμα από τζελ βερνίκι που αντανακλά το φως.

{https://www.instagram.com/p/C85q5-9vxDL/?utm_source=ig_embed}

Αυτό το στυλ είναι λαμπερό και διακριτικό, κατάλληλο για όλες τις εμφανίσεις, απο γραφείο, μέχρι βραδινό ραντεβού. Η ελαφρώς ροζ ιριδίζουσα απόχρωση που προκύπτει αναδεικνύει ιδιαίτερα την μαυρισμένη επιδερμίδα, καθιστώντας το glass μανικιούρ την ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές διακοπές.

{https://www.tiktok.com/@dailybeautyinspo/video/7385719400025869598?q=glass%20nails&t=1720908732815}

Τελευταία τροποποίηση στις 14.07.2024 - 02:16