Cat-eye nails: Η Vanessa Hudgens σου δίχνει πώς να υιοθετήσεις το απόλυτο trend του καλοκαιριού

Cat-eye nails: Η Vanessa Hudgens σου δίχνει πώς να υιοθετήσεις το απόλυτο trend του καλοκαιριού
Αν θέλεις κάτι όχι τόσο απλό, αλλά όμορφο τα cat-eye nails είναι για σένα.

Το trend των cat-eye nails ταιριάζει απόλυτα με την τρέχουσα εμμονή της μόδας και της ομορφιάς με τον φουτουρισμό. Από τα chrome nails, μέχρι τη μόδα που θέλει κυριαρχούν παντού οι ασημή τόνοι, η αισθητική που θυμίζει άλλους κόσμους έχει ξαφνικά κάνει την εμφάνισή της στις ζωές μας.

Αν και δεν έχει καμία σχέση με τις λέξεις minimal και κομψότητα (τις οποίες λατρεύουμε), χωρίς να είναι υπερβολικό όπως τα nail art με 3D διαμαντένιες πέτρες, τα νύχια cat-eye ή velvet είναι η τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο εντυπωσιακό και το απλό. Γι' αυτόν τον λόγο, το στυλ αυτό δεν πρόκειται να φύγει από τη μόδα και η Vanessa Hudgens είναι η τελευταία διασημότητα που ακολουθεί την τάση.

{https://www.instagram.com/p/C9aVZbDPrj0/}

Η αγαπημένη nail artist της ηθοποιού, Zola Ganzorigt, μοιράστηκε μια πρώτη ματιά δείχνοντάς μας το νέο της μανικιούρ στο Instagram της. Η απόχρωση που διάλεξε είναι ασημί-μωβ cat-eye, δημιουργώντας έναν mirror αποτέλεσμα με μεταλλικό φινίρισμα. Στο βίντεο, η Hudgens κινεί τα τέλεια περιποιημένα νύχια της για να βεβαιωθεί ότι μπορούμε να δούμε πώς τα νύχια φαίνονται κάτω από το φως με την αντανάκλαση. Καθώς η ηθοποιός μπαίνει στον κόσμο των μαμάδων (εκείνη και ο σύζυγός της καλωσόρισαν το πρώτο τους μωρό στις 4 Ιουλίου), το μωβ χρώμα με το φυσικό μήκος φαίνεται ταυτόχρονα λαμπερό και απαλό.

{https://www.instagram.com/p/C4eamn3vkKd/}

Για να επιτευχθεί η ψευδαίσθηση cat-eye, μια διαγώνια μεταλλική γραμμή έχει σχηματιστεί πάνω στο νύχι. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αναδημιουργηθεί το look όμως. Το μαγνητικό βερνίκι νυχιών μπορεί εύκολα να το μιμηθεί αυτό το αποτέλεσμα, καθώς το σχήμα του μαγνήτη μετατοπίζει το βερνίκι για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση.

{https://www.instagram.com/p/C4WsiPMvVnk/?img_index=4}

Τελευταία τροποποίηση στις 18.07.2024 - 22:51