Τα χτενίσματα του ρεβεγιόν

30.12.2009
Λίγο πριν την έναρξη του νέου χρόνου, το θέμα των μαλλιών σου παίρνει τεράστιες διαστάσεις και εσύ βρίσκεσαι εν τω μέσω σημαντικού διλήμματος: σγουρά ή ίσια πρόκα , πιασμένα σε αλογοουρά ή «ελεύθερα» στους ώμους; Χαλάρωσε και διάβασε παρακάτω ποιο χτένισμα σου ταιριάζει ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σου, και υποδέξου το νέο έτος ...στην τρίχα!

Λίγο πριν την έναρξη του νέου χρόνου, το θέμα των μαλλιών σου παίρνει τεράστιες διαστάσεις και εσύ βρίσκεσαι εν τω μέσω σημαντικού διλήμματος: σγουρά ή ίσια πρόκα, πιασμένα σε αλογοουρά ή "ελεύθερα" στους ώμους; Χαλάρωσε και διάβασε παρακάτω ποιο χτένισμα σου ταιριάζει ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σου, και υποδέξου το νέο έτος... στην τρίχα!

Αν έχεις μακριά μαλλιά: καν’ τα μπούκλες! Το μήκος των μαλλιών σου, σου επιτρέπει να εντυπωσιάσεις με πολλά και διαφορετικά χτενίσματα την πιο λαμπερή βραδιά του χρόνου αλλά ο πιο σίγουρος τρόπος για να το πετύχεις έχει το όνομα ανάλαφρες μπούκλες. Αν επισκεφθείς το κομμωτήριο για αυτή την ειδική περίπτωση του ρεβεγιόν, φρόντισε να ζητήσεις ανάλαφρες μπούκλες και μην αφήσεις τον κομμωτή να σου βάλει πολύ λακ μετά το χτένισμα, έτσι θα επιτρέψεις στο χτένισμα σου να "πέσει". Αν πάλι θέλεις να πετύχεις το λουκ στο σπίτι, με όπλο σου το ψαλίδι για τις μπούκλες άρχισε -αφού στεγνώσεις τα μαλλιά σου- να τα φορμάρεις σε μπούκλα επιλέγοντας μεγάλες σχετικά τούφες. Έτσι θα δημιουργήσεις χαλαρές μπούκλες που θα πέφτουν ανάλαφρα στους ώμους.

Τιπ: άρχισε να σχηματίζεις τη μπούκλα, όχι από την κορυφή αλλά από τη μέση περίπου της τρίχας σου.

Αν έχεις μεσαία μαλλιά: πες ναι στο σινιόν! Το συγκεκριμένο χτένισμα σου ταιριάζει άψογα αν τα μαλλιά σου φτάνουν περίπου μέχρι τους ώμους και εκτός από πολύ in είναι ιδανικό για τη βραδιά του ρεβεγιόν γιατί αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, αφού δεν το κρύβει! Στο κομμωτήριο ζήτησε ψηλό ή χαμηλό κότσο που μπορεί κάλλιστα να στολίσεις με κάποιο λουλούδι ή κόσμημα. Στο σπίτι ίσιωσε πρώτα τα μαλλιά σου- ειδικά αν έχεις πολύ σγουρά μαλλιά- και στη συνέχεια φτιάξε ένα χαλαρό ή ψηλό κότσο προσθέτοντας αέρα γκλάμουρ στην εμφάνιση σου!

Τιπ: άφησε μια τούφα να "πέφτει" χαλαρά στο μέτωπο σου και κάνε το χτένισμα σου ακόμη πιο σέξι!

Αν έχεις κοντά μαλλιά: φράντζα στο πλάι! Αν έχεις κοντό μαλλάκι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το ισιώσεις ειδικά στην περίπτωση που είναι σγουρό και με λίγο τζελ να "στρώσεις" τη φράντζα σου στο πλάι αλά Τζίνιφερ Γκούντγουιν. Επίλεξε να συνδυάσεις το συγκεκριμένο χτένισμα με φόρεμα ή μπλούζα που αφήνει τους ώμους ακάλυπτους και λάμψε στο ρεβεγιόν!

Όποιο χτένισμα και να επιλέξεις για το πιο λαμπερό βράδυ της χρονιάς μην ξεχνάς ότι το πιο σημαντικό είναι να σου αρέσει και να νιώθεις τέλεια και με το νέο χτένισμα σου να υποδεχθείς με τον καλύτερο τρόπο τη νέα χρονιά που έρχεται!

Από την Ελένη Αναστασάκη