Παίξε και κέρδισε το χτένισμα του ρεβεγιόν

22.12.2009
Αυτή η Πρωτοχρονιά μπορεί να είναι ξεχωριστή για εσένα. Γι' αυτό και το WomenOnly σε συνεργασία με το Wavy Hair Studio της Ντόρια Τσιριγώτη σου κάνουν δώρο το χτένισμα & το μακιγιάζ για τη βραδιά του ρεβεγιόν, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Αυτή η Πρωτοχρονιά μπορεί να είναι ξεχωριστή για εσένα. Γι' αυτό και το WomenOnly σε συνεργασία με το Wavy Hair Studio της Ντόρια Τσιριγώτη σου κάνουν δώρο το χτένισμα & το μακιγιάζ για τη βραδιά του ρεβεγιόν, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα e-mail συμμετοχής στο [email protected], απαντώντας σωστά στην ερώτηση που θα βρεις στο τέλος του άρθρου. Το e-mail πρέπει να σταλεί μέχρι την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου. Η νικήτρια θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου και το χτένισμα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, για να είσαι έτοιμη για το ρεβεγιόν την ίδιας βραδιάς.

Προτάσεις για το χτένισμα του Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς από τη Ντόρια Τσιριγώτη:

1. Χτένισμα Vang με χαμηλούς κότσους ή μακρύ καρέ στο στυλ των Divas. Η δεκαετία που προτιμάται είναι αυτή του 50' που επανέρχεται δυναμικά, εξού και η ταινία που εξιστορεί τη ζωή της COCO CHANEL.

2. Αν προτιμάς να λάμψεις με την βοήθεια των αξεσουάρ, πες ναι στα φτερά σε κόκκινο, μαύρο ή λευκό χρώμα, στα στρας αλλά και στους βελούδινους φιόγκους.

3. Για τις μικρότερες φίλες μας, η Ντόρια προτείνει το χτένισμα της Λολίτας. Ανέμελα πιασίματα σαν μικρά μπιφτεκάκια αλλά και βελούδινοι φιόγκοι, μικροί ή μεγαλύτεροι.

Λίγα λόγια για το Wavy Hair Studio:

Το Wavy Hair Studio είναι δημιούργημα της Ντόρια Τσιριγώτη και βρίσκεται σε έναν άνετο χώρο στο Μαρούσι Άττικής. Η Ντόρια Τσιριγώτη είναι απόφοιτος του τμήματος κομμωτικής της Ακαδημίας του Viddal Sassoon και μέλος του Intercoiffure de Paris. Κάθε χρόνο λαμβάνει μέρος σε εξειδικευμένα σεμινάρια διεθνώς αναγνωρισμένων εταιρειών, όπως αυτά του Vidal Sassoon, Toni & Guy, Patrick Cameron και ενημερώνεται για τις νέες τάσεις της μόδας. Ταυτόχρονα, συμμετέχει ενεργά σε μεγάλα shows που αφορούν την κομμωτική τέχνη και παραδίδει σεμινάρια σε επαγγελματίες κομμωτές για τα νέα στυλ που επικρατούν.

Παράλληλα ως ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου Wavy's φροντίζει και για την συμμετοχή των συνεργατών της σε σημαντικές εκδηλώσεις και σεμινάρια που διοργανώνονται στο εξωτερικό, ώστε να αποκτήσουν άριστη τεχνική κατάρτιση.
Με την 15ετή εμπειρία της στον χώρο και με το ταλέντο της κατάφερε να αποκτήσει την εμπιστοσύνη των πελατών της, προσφέροντάς τους τις απαραίτητες υπηρεσίες και συμβουλές σχετικά με το στυλ που ταιριάζει στην προσωπικότητά τους. Το έμπειρο χέρι της εμπιστεύονται πολλές επώνυμες κυρίες της showbiz (Πηνελόπη Μασούρη, Μέλπω Κώστα, Πέμη Ζούνη) ενώ το Wavy Hair Studio έχει αναλάβει το χτένισμα των πρωταγωνιστών της σειράς Κάρμα.

Στοιχεία Επικοινωνίας με το Wavy Hair Studio:

Βασιλίσσης Σοφίας 48,
151 25, Μαρούσι - Αθήνα, www.wavyshair.gr

Ερώτηση: Ποιάς δεκαετίας το στυλ χτενίσματος επανέρχεται στη μόδα;