Kaia Gerber: Η σοκολατί απόχρωση των μαλλιών της είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2024

Kaia Gerber: Η σοκολατί απόχρωση των μαλλιών της είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2024
ΠΗΓΗ: INSTAGRAM
Το σοκολατί χρώμα μαλλιών είναι τέλειο και το καλοκαίρι και η Kaia Gerber είναι η απόδειξη!

Το καστανά μαλλιά είναι ωραία και το καλοκαίρι και η Kaia Gerber είναι η απόδειξη. Έχοντας επιλέξει μια πιο βαθιά απόχρωση καστανού τους τελευταίους μήνες, το μοντέλο παρευρέθηκε στην πρεμιέρα του «The Bikeriders» στο Los Angeles και αυτό που παρατηρήσαμε είναι το πόσο τέλεια είναι τα μαλλιά της.

Λαμπερά, μεταξένια και χωρίς ίχνος φριζαρίσματος, τα μαλλιά της Gerber σε σοκολατένια απόχρωση, ακούμπαγαν τους ώμους της και έφταναν μέχρι το ύψος του στήθους. Μακριά και με κίνηση, η λάμψη των μαλλιών της θύμιζε την τάση των «liquid hair» που είδαμε πολύ τα προηγούμενα χρόνια, και επιμελήθηκε ο hair expert, Bryce Scarlett, ο οποίος συνεργάζεται επίσης με τη Margot Robbie.

{https://www.instagram.com/p/C8XQ71oJ3XN/?utm_source=ig_embed&ig_rid=0de4455d-c336-4274-94a8-70c578d98d26}

Το πλούσιο, πολυδιάστατο σοκολατί καφέ είναι η απόλυτη τάση φέτος, με την διάσημη hair color specialist, Nicola Clarke, να αναφέρει ότι οι καστανές γίνονται «λίγο πιο τολμηρές με το χρώμα τους». Το μυστικό είναι το gloss αναφέρει η ίδια. «Μου αρέσει να αναδεικνύω τα πιο βαθύ κόκκινα που μπορούν να κάνουν τα μαλλιά τόσο λαμπερά και όμορφα». Το νέο χρώμα της Gerber είναι σκούρο αλλά ζεστό, καθιστώντας το την τέλεια καστανή απόχρωση για το καλοκαίρι. Αν δε έχεις μαυρισμένη επιδερμίδα, έντονα φρύδια και σκούρο χρώμα ματιών, η εμφάνιση της Kaia θα είναι παιχνιδάκι να την αντιγράψεις. .

Τελευταία τροποποίηση στις 21.06.2024 - 13:35