Αντίο καστανοκόκκινα μαλλιά: Η Julia Roberts έγινε ξανθιά

Αντίο καστανοκόκκινα μαλλιά: Η Julia Roberts έγινε ξανθιά
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Η Julia Roberts έγινε ξανθιά υιοθετόντας την τάση του καλοκαιριού.

Ξέχνα την καστανομάλλα Julia Roberts! Η πασίγνωστη ηθοποιός έγινε ξανθιά κάνοντας ένα break από το σκούρο χρώμα των μαλλιών της για το καλοκαίρι. Η ίδια αποκάλυψε το νέο της look σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο Hollywood το περασμένο Σαββατοκύριακο, παρέα με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Joe Biden, τον πρώην Πρόεδρο Barack Obama και τον μακροχρόνιο φίλο της George Clooney.

Έχουν περάσει μερικοί μήνες από την τελευταία της δημόσια εμφάνιση, αλλά όταν την είδαμε τελευταία φορά, τα μαλλιά της ήταν μακριά, ατημέλητα και καστανοκόκκινα. Το νέο της look είναι πολύ πιο κοντό και χαρακτηρίζεται από μεγάλους κυματισμούς και αφέλειες που πλαισιώνουν το πρόσωπο. Χωρίς να αναφέρουμε το ξανθό χρώμα, που έκανε το δέρμα της να φαίνεται λαμπερό και υγιές, όπως μπορεί να κάνει ένα καλά επιλεγμένο χρώμα μαλλιών. Με πολύ όγκο και κίνηση, το νέο χτένισμα συνδυάστηκε τέλεια με το μαύρο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ της Julia.

Η μεγάλη αλλαγή της Julia Roberts για το καλοκαίρι

Στα 56 της, η Roberts έχει για καιρό παραμείνει πιστή στις χαρακτηριστικές της εμφανίσεις, πάντα προτιμώντας ένα πιο φυσικό στυλ, οπότε το νέο της κούρεμα και χρώμα είναι αξιοσημείωτα. Παρ' όλα αυτά, έχει κάνει τη μετάβαση σε ξανθό σταδιακά, όπως εξήγησε η hair expert της, Kadi Lee από το Highbrow Hippie. «Όταν κάνουμε δραστικές αλλαγές χρώματος, σε αυτή την περίπτωση από κόκκινο σε ξανθό, η προσέγγισή μου είναι πάντα η ίδια, αργή και μεθοδική, ενώ πάντα διατηρούμε την υγεία και την ακεραιότητα των μαλλιών» είπε, εξηγώντας ότι χρειάζονται πολλά ραντεβού στο κομμωτήριο για να γίνει μια τόσο μεγάλη αλλαγή χρώματος.

{https://www.instagram.com/p/C8QvMzMxcaO/}

Η Lee εξήγησε πώς δημιούργησε ένα όμορφο, πολυδιάστατο ξανθό χρώμα στην ηθοποιό προσθέτοντας πιο ανοιχτές τούφες γύρω από το πρόσωπο για να την φωτίσει και πολύ διάσταση στο μήκος και τις άκρες για ένα φυσικό φινίρισμα.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.06.2024 - 11:40