Η Rihanna είπε ναι στις έντονες ξανθιές ανταύγειες για το καλοκαίρι

Η Rihanna είπε ναι στις έντονες ξανθιές ανταύγειες για το καλοκαίρι
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Η Rihanna δοκιμάζει συνεχώς νέες τάσεις στα μαλλιά της και αποτελεί το απόλυτο hair inspo για μας!

Αν τα μαλλιά της Rihanna είχαν σύνθημα, αυτό θα ήταν «αναμένουμε το απροσδόκητο». Η ίδια παραδέχεται ότι βαριέται γρήγορα και εύκολα, λέγοντας πρόσφατα, «Ξέρετε πόσο σημαντικό είναι για μένα να αλλάζω τα μαλλιά μου;», όταν ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Fenty Hair στο Instagram. Και όσο διασκεδαστικό μπορεί να είναι για εκείνη να μεταπηδά από εμφάνιση σε εμφάνιση, είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό για εμάς να έχουμε συνεχή έμπνευση από στιλ και χρώμα. Το τελευταίο look; Αυστηρό μήκος με ανταύγειες από την εποχή Y2K.

Είμαστε ακόμα σε σοκ με την εμφάνιση της Rihanna στην εκδήλωση που ανέφερε την νέα σειρά προϊόντων που θα κυκλοφορήσει, Fenty Hair, όπου έδειξε τις κοντοκομμένες, caramel μπούκλες της. Μετά από εβδομάδες που βλέπαμε την Rihanna με μακριά μαλλιά και σε διάφορες αποχρώσεις του ξανθού, ήταν το τελευταίο που περιμέναμε. Και τώρα, σχεδόν μια εβδομάδα αργότερα, η σταρ και επιχειρηματίας έχει επιστρέψει σε ένα μακρύ look, αλλά δεν μοιάζει καθόλου με το ανοιξιάτικο στυλ της.

Η Rihanna αποτελεί το απόλυτο hair inspo!

Η Rihanna πήγε στο Παρίσι για να παρακολουθήσει την επίδειξη μόδας «A$AP Rocky X American Sabotage» by AWGE Menswear Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025, όπου καθόταν στην πρώτη σειρά με ένα oversized φουσκωτό παλτό, γυμνά πόδια και γυαλιστερά δερμάτινα παπούτσια με τρουκς. Αλλά αν νομίζες ότι το «pixie cut» θα ήταν η τελευταία πινελιά στο κομψό σύνολο, σου προτείνω να το ξανά σκεφτείς!

rihanna hair 95925

Τα μαλλιά της ήταν ισιωμένα και χτενισμένα σε μια πολύ ίσια γραμμή, χωρισμένα στη μέση με αφέλειες που έπεφταν πάνω από το ένα μάτι. Και όταν μας είπε ότι ήδη βαρέθηκε να είναι ξανθιά, προφανώς δεν αστειευόταν, γιατί τώρα την είδαμε με ένα cool τόνο καφέ απόχρωσης. Δεν έχει εγκαταλείψει εντελώς το ξανθό όμως, καθώς τα μαλλιά της έχουν έντονες ανταύγειες που θυμίζουν τις χρωματικές τάσεις των αρχών της δεκαετίας του 2000.

Η Rihanna δεν έκανε αυτή την αλλαγή στα φυσικά της μαλλιά, αλλά φοράει μια πανέμορφη περούκα που φαίνεται σαν να είναι μόνιμη βαφή. Αλλά πρέπει να παραδεχτούμε, ότι το αποτέλεσμα είναι υπέροχο.

rihanna new hair 44e6b

Τελευταία τροποποίηση στις 22.06.2024 - 19:39