Bye bye blonde: Η Emma Stone επέστρεψε στο σκούρο καστανό

24.06.2024
Bye bye blonde: Η Emma Stone επέστρεψε στο σκούρο καστανό
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Το καστανό είναι το νέο ξανθό γι'αυτό το καλοκαίρι για πολλές celebrities!

Η Emma Stone κάνει ένα διάλειμμα απο τα ξανθά μαλλιά της και λέει ναι στο καστανό αυτό το καλοκαίρι. Όταν είδαμε την σταρ τελευταία φορά στο Φεστιβάλ των Καννών, τα μαλλιά της είχαν μια ζεστή απόχρωση ξανθού. Ωστόσο, φαίνεται ότι έχει πάρει έμπνευση από την Μπέλλα Μπάξτερ και έχει επιστρέψει σε μια πιο σκούρα απόχρωση για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Kinds of Kindness» στη Νέα Υόρκη.

emma stone1 02971

Ενώ τα μαλλιά της Stone εξακολουθούν να κοκκινίζουν ελαφρώς, είναι σίγουρα πιο καστανά παρά κόκκινα αυτές τις μέρες. Το χρώμα είναι ένας συνδυασμός espresso brunette με κόκκινη απόχρωση, το οποίο αναδεικνύει τα ανοιχτόχρωμα πράσινα μάτια της. Η αγαπημένη hair expert της Stone, Mara Roszak, αποκάλεσε το look της «vamp goddess», το οποίο σίγουρα συνάδει με τα σκούρα μαλλιά και το μαύρο φόρεμα που διάλεξε για την εμφάνιση της.

emma stone2 979c6

Το μακιγιάζ της ήταν απλό και φυσικό, ότι πρέπει για την καλοκαιρινή σεζόν που θέλει αψεγάδιαστη και λαμπερή επιδερμίδα, ενώ το χτένισμα των μαλλιών της ήταν επίσης απλό, με ένα διακριτικό wet look και τα μαλλιά πίσω από τα αφτιά να ολοκληρώνουν την εμφάνιση.

Τελευταία τροποποίηση στις 24.06.2024 - 00:21