Bob haircut: Τα μυστικά για το τέλειο hairstyling

Bob haircut: Τα μυστικά για το τέλειο hairstyling
Είσαι bob girl; Όλα τα μυστικά για το απόλυτο hairstyling

Αν δεν έχεις ακούσει ότι το καρέ είναι το κούρεμα του καλοκαιριού για το 2024, τότε πού ζεις; Είτε είσαι σε σκέψεις να υιοθετήσεις την απόλυτη τάση του καλοκαιριού, είτε πρόσφατα έγινες bob girl και τόλμησες την μεγάλη αλλαγή, χρειάζεσαι ένα σετ για να διατηρείς το bob haircut σου εντυπωσιακό και χτενισμένο, είτε πρόκειται για baroque, Italian ή cowgirl καρέ.

Ο George Northwood, γνωστός και ως ο άνθρωπος πίσω από το χαρακτηριστικό lob της Alexa Chung, λέει: «Γενικά, το καρέ ήταν αγαπημένη επιλογή φέτος . Γιάυτό θα μοιραστώ μαζί σου μερικά από τα μυστικά μου για το πώς να χτενίζεις το κούρεμα του καλοκαιριού. Όταν ξεκινάω να στυλιζάρω ένα καρέ, πρώτο step είναι να δώσω όγκο στις ρίζες. Τα βασικά μου hair tools είναι μια μεσαίου μεγέθους στρογγυλή βούρτσα και ένα παλιό, δυνατής έντασης πιστολάκι μαλλιών».

Είσαι bob girl; Όλα τα μυστικά styling που χρειάζεται να ξέρεις

Όλα ξεκινούν με το στέγνωμα των μαλλιών με πετσέτα. Ξεκινάς με ταμποναριστές κινήσεις να στραγγίζεις τα μαλλιά και να δίνεις όγκο στη ρίζα με τα δάχτυλα και στη συνέχεια χτενίζεις με τη στρογγυλή βούρτσα όταν τα μαλλιά είναι κατά 80% στεγνά. «Για κάτι σαν το ιταλικό καρέ, όπου χρειάζεσαι πολύ όγκο στις ρίζα, βάζω τη βούρτσα ακριβώς κάτω από τη ρίζα των μαλλιών και στη συνέχεια στεγνώνω τα μαλλιά πίσω. Πάντα προετοιμάζω τα μαλλιά πρώτα με ένα hair protection προϊόν».

{https://www.tiktok.com/@lydiafowlermakeup/video/7292458877474442529?q=how%20to%20style%20bob%20hair&t=1718702093376}

Σχετικά με το πώς να στυλιζάρεις το καρέ της Chung, ο Northwood λέει: «Είναι ένα ελαφρώς Italic, κομψό καρέ, οπότε όπως και πριν, το μυστικό για οποιοδήποτε καρέ είναι να δώσεις όγκο στις ρίζα και στη συνέχεια, για να αποφύγεις τις αιχμηρές άκρες, χρησιμοποίησε το πιστολάκι για να δώσεις μια ελαφριά στρογγυλεμένη κίνηση και στη συνέχεια δημιούργησε διάσπαρτες μπούκλες στο μαλλί για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα».

{https://www.tiktok.com/@lydiamcmains/video/7318584974150487339?q=how%20to%20style%20bob%20hair&t=1718702093376}

Το bob haircut είναι η τάση του καλοκαιριού

Για το πιο κομψό princess bob, χρησιμοποίησε το σίδερο ισιώματος για να δημιουργήσεις ένα πιο φυσικό, wavy look, στρογγυλεύοντας τις άκρες, αλλά διατηρώντας τον όγκο στις ρίζα.

{https://www.instagram.com/p/C6rzfV_upqm/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}

Έχεις πιστολάκι με φισούνα; Δοκίμασε να το χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις ένα πιο αέρινο look. «Η φισούνα είναι ένα εξαιρετικό tool για να αποκτήσεις το απόλυτο καλοκαιρινό χτένισμα, σαν να μόλις βγήκες από τη θάλασσα και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό. Αν θέλεις το καρέ σου να μοιάζει σαν αυτό της Gigi Hadid, βάλε λίγο wave spray και τσαλάκωσε τα μαλλιά σου με ανοδικές κινήσεις χρησιμοποιώντας το πιστολάλι με τη φυσούνα».

{https://www.youtube.com/watch?v=j7kQJMeIhOw}

Τελευταία τροποποίηση στις 19.06.2024 - 15:05