Πώς θα δημιουργήσεις τις πιο cute φακίδες μόνο με ένα...μπρόκολο

Πώς θα δημιουργήσεις τις πιο cute φακίδες μόνο με ένα...μπρόκολο
ΠΗΓΗ:@matildadjerf
Ο πιο εύκολος τρόπος για να αποκτήσεις φακίδες σε χρόνο μηδέν

Αν νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα στο μακιγιάζ, τα social media είναι εδώ για να σε εκπλήξουν ξανά! Ένα beauty hack που κάνει και πάλι θραύση αυτή τη στιγμή είναι τόσο ευρηματικό και αλλόκοτο που ίσως δεν το φαντάστηκες ποτέ: ναι, πρόκειται για το «broccoli freckles» hack, όπου ένα μπρόκολο γίνεται το εργαλείο για να πετύχεις τέλειες, φυσικές φακίδες! Αν ψάχνεις έναν εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο για να δώσεις στο look σου μια πιο παιχνιδιάρικη και φυσική εμφάνιση, τότε αυτό το κόλπο θα σε ενθουσιάσει.

Πώς γίνεται; Πολύ απλά! Αρκεί να πάρεις ένα κομμάτι μπρόκολο (ναι, όπως το άκουσες!) και να το βουτήξεις σε μια μικρή ποσότητα κρεμώδους bronzer ή πομάδας για το πρόσωπο. Στη συνέχεια, κάνε απαλές ταμποναριστές κινήσεις με το μπρόκολο στα σημεία που θέλεις να δημιουργήσεις φακίδες, όπως η μύτη και τα μάγουλα. Οι μικρές κουκκίδες που σχηματίζονται, χάρη στην υφή του μπρόκολου, θυμίζουν έντονα τη φυσική όψη των φακίδων και χαρίζουν ένα φρέσκο, ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα.

@meredithduxbury WAIT. I LOVE THIS!!!!! 🥦🥦🥦 ib: @Alexandra Milek #makeuphacks ♬ original sound - Meredith Duxbury

Αυτό το DIY trick έχει γίνει ήδη viral στο TikTok, με τη φράση «broccoli freckles» να γεμίζει τα feeds και πάλι χάρη στα Halloween makeup tutorials και να αποκτά χιλιάδες likes και κοινοποιήσεις. Αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό που μπορεί να δώσει ένα fun twist στο καθημερινό σου μακιγιάζ, αυτό το hack είναι τέλειο!

@alexxandra.makeup easy faux freckles hack using broccoli👀🥦 using @Lancôme teint idole all over concealer✨ ib: @kseny_bambi #broccolifreckles #freckles #fauxfreckles #frecklestutorial #freckleshack #makeuphacks #makeuptutorial #concealer #concealerhack ♬ original sound - kpmixhq

Απλά, βεβαιώσου ότι το μπρόκολο είναι καθαρό και απολύτως ασφαλές πριν το εφαρμόσεις, και διασκέδασε με τη διαδικασία. Άλλωστε, τι πιο διασκεδαστικό από το να μπορείς να ανακαλύπτεις τρόπους ομορφιάς… μέσα από τα πιο απίθανα πράγματα της κουζίνας σου;

Τελευταία τροποποίηση στις 27.10.2024 - 01:49