Lip Pudding: Η viral τάση στα χείλη που υπόσχεται απαλή, βελούδινη όψη

Lip Pudding: Η viral τάση στα χείλη που υπόσχεται απαλή, βελούδινη όψη
ΠΗΓΗ:@fwee_global
Έρχεται απο την Κορέα και το TikTok δεν χορταίνει το «Lip Pudding»

Σχεδόν κάθε εβδομάδα βλέπουμε στο TikTok κάποιο νέο προϊόν ομορφιάς που όλοι οι influencers διαφημίζουν ως την επόμενη μεγάλη ανακάλυψη. Από αντηλιακά που μοιάζουν με σαντιγί, μέχρι ταινίες στόματος και peel-off lip liners, έχουμε δει αμέτρητες τάσεις που «φλερτάρουν» με την προσοχή μας.

Ωστόσο, κάποιες φορές ένα προϊόν ξεφεύγει από τον κύκλο των εφήμερων τάσεων και γίνεται κλασικό. Ο νέος υποψήφιος αυτού του τίτλου; Το Blurry Pudding Pot της Fwee, μια μους για τα χείλη και τα ζυγωματικά με υφή που θυμίζει πουτίγκα και που είναι απλά ακαταμάχητη. Παρακάτω θα βρεις όλες τις λεπτομέρειες για το viral προϊόν K-beauty.

Το προϊόν

«Pudding» είναι όντως η τέλεια περιγραφή για το συγκεκριμένο προϊόν. Χάρη στην αφράτη και μαλακή του υφή, το προϊόν των $16 έχει αποσπάσει εκατοντάδες θετικές κριτικές στο TikTok. «Ανακάλυψα θησαυρό στην K-beauty», λέει η διάσημη makeup artist Melissa Murdick στο βίντεό της. «Δεν είναι μόνο καινοτόμο, αλλά αποδίδει εξαιρετικά». Με την απαλή, μους-υφή του, το pudding pot αφήνει ένα ματ πουδρένιο φινίρισμα στα χείλη και στα ζυγωματικά, χαρίζοντας αυτή τη blur και φυσική όψη που το κάνει ξεχωριστό.

@itsmakeupbymelissam If you are into a velvety, soft matte look--this product is going to be your new favorite thing @fwee #ttskbeauty #kbeauty #tiktokshop #fwee ♬ original sound - Melissa Murdick

Τι είναι το «Lip Pudding»;

Ο όρος «pudding» δεν χρησιμοποιείται τυχαία, καθώς αυτά τα προϊόντα έχουν μια υφή που θυμίζει πουτίγκα. Τα προϊόντα όπως το Blurry Pudding Pot της Fwee διαθέτουν μια ανάλαφρη μους-υφή που μόλις απλωθεί στα χείλη και τα ζυγωματικά, χαρίζει σε ένα ματ φινίρισμα, αφήνοντας τα χείλη απαλά και «θολά», σαν να έχουν περάσει από φίλτρο.

Γιατί λατρεύουμε τη νέα τάση

Το «Lip Pudding" είναι το ιδανικό προϊόν για όσες αγαπούν τη φυσική ομορφιά και την απλή εφαρμογή. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από τα δάχτυλά σου ή ένα μικρό πινελάκι για να το απλώσεις και αυτό το κάνει εξαιρετικά βολικό για καθημερινή χρήση. Επιπλέον, έρχεται σε πολλές αποχρώσεις, όπως nude, ροζ, κόκκινο και κοραλί, που καλύπτουν κάθε τόνο δέρματος και στιλ.

@valeria_deldinova How cool are these🍓🤤?! Trying the viral Fwee Blurry Pudding Pots and their lip glosses❤️ This is soo fun and I absolutely love the look of ombre lips ❤️ @@fwee official##blurredlips##kbeauty##fwee##fweeblurrypuddingpot##blurrypuddingpot##koreanlipgloss##viralkbeauty ♬ original sound - Valeria Deldinova

Αυτό που το κάνει τόσο αγαπητό είναι το ιδιαίτερο blurred look που αφήνει στα χείλη. Το προϊόν δεν είναι απλά ματ, δημιουργεί την αίσθηση πως τα χείλη είναι ενυδατωμένα και φυσικά, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα.

Η εμμονή του TikTok με το Lip Pudding

Η μανία με το «Lip Pudding» έχει χτυπήσει κόκκινο στο TikTok, όπου beauty influencers παρουσιάζουν αυτό το υβριδικό προϊόν ως το απόλυτο must-have. Το αποτέλεσμα είναι να βλέπουμε όλο και περισσότερους να το χρησιμοποιούν και να απολαμβάνουν το αέρινο φινίρισμα και την πολυχρηστικότητα που παρέχει, καθώς μπορεί να φορεθεί τόσο στα χείλη, όσο και στα ζυγωματικά.

Το Blurry Pudding Pot της Fwee είναι πλέον ένα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα K-beauty στο TikTok και όχι άδικα. Με μεγάλη επιτυχία προσφέρει το πολυπόθητο απαλό και φυσικό φινίρισμα, το οποίο διαρκεί όλη την ημέρα.

@taontm Trying @fwee pudding pot! 💗✨ how this lip&cheek pudding applies on the skin is soo satisfying and these shades!? 30 of them?? 😍 So cuteee #puddingpot #mattelips #makeup #fwee #kbeauty #fweepartner ♬ original sound - rose<3

Αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα το «Lip Pudding», ίσως ήρθε η ώρα! Είναι το τέλειο προϊόν για να προσθέσεις μια πιο ανάλαφρη, φυσική όψη στο καθημερινό σου μακιγιάζ.

Τελευταία τροποποίηση στις 27.10.2024 - 08:52