Το hack της Hailey Bieber με το foundation για λαμπερή, «glazed» επιδερμίδα μέσα σε δευτερόλεπτα

Το hack της Hailey Bieber με το foundation για λαμπερή, «glazed» επιδερμίδα μέσα σε δευτερόλεπτα
ΠΗΓΗ:@haileybieber
Η Hailey Bieber αποκαλύπτει ένα νέο, πανεύκολο hack για λαμπερή, «glazed» επιδερμίδα και το αποτέλεσμα είναι τόσο εντυπωσιακό όσο ακούγεται

Παρακολουθώντας τα βίντεο της Hailey Bieber για την προετοιμασία του μακιγιάζ της, είναι σαν να παρακολουθείς ένα μάθημα για το «Glazed Skin 101». Κάθε φορά, σημειώνω τις συμβουλές της για τα lip combos και τα skincare hacks της, και πάντα αποδεικνύονται χρήσιμα. Τρανή απόδειξη είναι το strawberry makeup τάση ή το body glow hack της, τα «Get Ready With Me» (GRWM) βίντεο της Hailey είναι γεμάτα beauty wisdom.

Αυτή τη φορά, μας έδειξε ένα hack για foundation που προσφέρει δροσερή, λαμπερή επιδερμίδα μέσα σε δευτερόλεπτα. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις περισσότερα σχετικά με το hack της Hailey Bieber που έχει εγκριθεί από το TikTok.

Το hack

Στις 8 Οκτωβρίου, η Bieber δημοσίευσε ένα GRWM βίντεο με το χαρακτηριστικό της slicked-back σινιόν και ένα κομψό, toffee chrome μανικιούρ. Αφού προετοίμασε την επιδερμίδα της με το νέο Rhode Barrier Butter, ανέμειξε το Rhode Glazing Milk με μερικές σταγόνες από το Dior Forever Skin Perfect 24 Hr Multi-Use Foundation Stick πάνω στο χέρι της, εφαρμόζοντας στη συνέχεια μια μικρή ποσότητα με ένα fluffy πινέλο για foundation. Ολοκλήρωσε το look με το Rhode Pocket Blush και μια διακριτική πινελιά από ψεύτικες φακίδες. Το αποτέλεσμα; Φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα σε μερικά μόλις βήματα.

Για τους τακτικούς θεατές των GRWM βίντεο της Bieber, αυτό το hack μπορεί να θυμίζει κάτι οικείο. Το περασμένο καλοκαίρι, η Bieber μοιράστηκε το μυστικό της για λάμψη από την κορυφή μέχρι τα νύχια, αναμειγνύοντας το Rhode Glazing Milk με ένα υγρό highlighter. Αυτή τη φορά, όμως, το συνδύασε με το foundation της για ένα πιο διάφανο και ενυδατικό αποτέλεσμα λάμψης.

@haileybieber

quick GRWM🎀🪽🧈

♬ TASTE - Tom 🪩🍓

Με την ελαφριά και γαλακτώδη υφή του, το Rhode Glazing Milk είναι ιδανικό για ανάμειξη τόσο με foundation, όσο και με highlighter. Ένα ακόμα bonus, το προϊόν περιέχει κεραμίδια και μαγνήσιο, που ηρεμούν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα, προσφέροντας ένα πολυδιάστατο αποτέλεσμα με μία κίνηση.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.10.2024 - 11:06