Gigi Hadid: Τα προϊόντα που χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει το τέλειο «summer kiss blush»

Gigi Hadid: Τα προϊόντα που χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει το τέλειο «summer kiss blush»
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Η νέα τάση στον κόσμο της ομορφιάς by Gigi Hadid!

Υπάρχει κάτι στο καλοκαιρινό μακιγιάζ που το κάνει απλά τέλειο και η Gigi Hadid φαίνεται να το ζει στο έπακρο. Το Σαββατοκύριακο, το μοντέλο δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, μετά από πειραματισμό με το μακιγιάζ της, για να δημιουργήσει τη δική της «τέλεια» φανταστική απόχρωση για το καλοκαίρι, την οποία ονόμασε «summer kiss blush».

Στην ανάρτηση, η Gigi Hadid φαίνεται να ποζάρει με φόντο τον λαμπερό ήλιο, δίπλα σε μια πισίνα. Με bob hair και wet look, η Gigi μας δείχνει τον νέο αγαπημένο της συνδυασμό ρουζ αυτό το καλοκαίρι.

Η αγαπημένη απόχρωση της Gigi Hadid για το καλοκαίρι

Το δέρμα της έμοιαζε fresh και φυσικά ηλιοκαμένο, τα μάτια της φαίνονταν χωρίς μακιγιάζ, τα φρύδια της ήταν καλοχτενισμένα, και φορούσε ένα ενυδατικό gloss στα χείλη, αλλά τα ζυγωματικά της ήταν αυτά που έκλεψαν την παράσταση.

Η Hadid φαινόταν να έχει τον τέλειο συνδυασμό ροζ, ροδακινί και μπρονζέ αποχρώσεων για να δημιουργήσει ένα blur, ηλιοκαμένο και άκρως καλοκαιρινό χρώμα στα ζυγωματικά της. Και το μυστικό της επιτυχίας της; Η ανάμειξη τριών προϊόντων για να πετύχει το τέλειο, sunkissed αποτέλεσμα. «Απλά τοποθετήστε Sunkisser @maybelline's perfect summer-kiss blush», έγραψε το μοντέλο κάτω από την ανάρτηση – την οποία χαρακτήρισε ως πληρωμένη συνεργασία με την εταιρεία.

{https://www.instagram.com/p/C8xF26huZ6h/?utm_source=ig_embed}

Όσο για την εφαρμογή, όπως φαίνεται παραπάνω, η Gigi δοκίμασε την αγαπημένη τάση «sunset blush», αναμειγνύοντας κουκίδες δύο αποχρώσεων ρουζ με bronzer για ένα πιο θερμό φινίρισμα στα ζυγωματικά. Δεδομένου του φουντωτού πινέλου που βλέπουμε στη διαφάνεια τρία της ανάρτησής της στο Insta, υποθέτουμε ότι το μπλενdarea στα μάγουλά της και μετά ανοδικά προς τους κροτάφους της, για να δώσει ένα πιο φυσικό φινίρισμα. Έτσι, η Gigi Hadid φαίνεται να βρήκε την τέλεια καλοκαιρινή απόχρωση ρουζ!

gigi e95ee

Αυτές είναι οι αποχρώσεις που χρησιμοποίησε:

2 rouz a1206

MAYBELLINE

Sunkisser Liquid Glow Blush in Electric Bronze

rouz 3 0f71f

MAYBELLINE

Sunkisser Liquid Glow Blush in City Sizzle

1 royz 2cf09

MAYBELLINE

Sunkisser Liquid Glow Blush in Blazing Blush

Τελευταία τροποποίηση στις 04.07.2024 - 20:56