Το μοναδικό προϊόν που χρειάζεσαι για να πετύχεις την ροδοκόκκινη λάμψη της Sabrina Carpenter στα ζυγωματικά σου

Το μοναδικό προϊόν που χρειάζεσαι για να πετύχεις την ροδοκόκκινη λάμψη της Sabrina Carpenter στα ζυγωματικά σου
ΠΗΓΗ: INSTAGRAM
Το απόλυτο προϊόν που θα σου χαρίσει ροδοκόκκινα μάγουλα στο λεπτό!

Σε παρακαλώ, σε παρακαλώ, σε παρακαλώ πες μου ότι είσαι κι εσύ ενθουσιασμένη με την Sabrina Carpenter αυτή τη στιγμή. Ενώ η τραγουδίστρια του «Espresso» δημιουργεί μουσικές επιτυχίες από το 2015, οι πιο πρόσφατες κυκλοφορίες της κυριαρχούν στα charts. Προσωπικά όμως δεν ενθουσιάζομαι μόνο με το νέο της hit που είναι και viral στο TikTok, αλλά και με το αγαπημένο της μακιγιαζ.

Από το super shiny κραγιόν της, μέχρι τον ανάλαφρο όγκο των μαλλιών της, έχει σαφώς ένα χαρακτηριστικό look. Αν και η makeup artist της Carolina Gonzalez, δεν έχει αποκαλύψει όλη τη ρουτίνα της, έχω επιτέλους ανακαλύψει το μυστικό για τα ροδαλά, λαμπερά μάγουλα της Carpenter: powder blush.

Είμαι λάτρης των liquid ρουζ, αλλά δεν μπορώ να κρύψω και την αδυναμία που έχω στα ρουζ σε πουδρένια μορφή και τώρα είμαι ενθουσιασμένη με την απόχρωση ενός από αυτά (και είναι και η αγαπημένη της Sabrinas). Ο λόγος για το Major Headlines Double-Take Crème & Powder Blush Duo του Patrick Ta, για τη σειρά Trial Run του TZR. Είναι το απόλυτο προϊόν, που συνδυάζει liquid με powder blush, σε ένα!

Μετά την εφαρμογή του πρώτου step (liquid blush), τα μάγουλά σου θα έχουν μια ζωντανή απόχρωση. Αλλά η τοποθέτηση του 2ου βήματος (powder blush) θα σου χαρίσει το απολυτο ηλιοκαμένο και λαμπερό look.

IMG 7600 ea129

Patrick Ta

MAJOR HEADLINES DOUBLE-TAKE CRÈME & POWDER BLUSH DUO

Color: She's a doll (bright neutral pink)

Τελευταία τροποποίηση στις 04.07.2024 - 15:31