Αυτά είναι τα αγαπημένα προϊόντα της Bella Hadid για τη ρουτίνα μακιγιάζ της

Αυτά είναι τα αγαπημένα προϊόντα της Bella Hadid για τη ρουτίνα μακιγιάζ της
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Κράτα σημειώσεις!

Υπάρχουν κάποιες celebrities που αγαπούν να αποθανατίζουν και να μοιράζονται με τους fans τους την κάθε τους στιγμή στα social media, και υπάρχουν άλλοι που κινούνται σε αυτόν τον κόσμο με λίγο περισσότερη μυστικότητα. Στην περίπτωση της Bella Hadid, η δέσμευσή της να κρατά τα πάντα, από την τοποθεσία της μέχρι την ερωτική της ζωή και τα επαγγελματικά της σχέδια, για τον εαυτό της και μόνο σημαίνει ότι αυτές οι σπάνιες ματιές που μας χαρίζει από την καθημερινή της ζωή είναι ακόμα πιο συναρπαστικές.

Σε ένα νέο Instagram Story που μοιράστηκε από το Βερολίνο, το μοντέλο προσέφερε στους θαυμαστές της μια σύντομη ματιά στα αγαπημένα beauty products που φαίνεται να αγαπά αυτήν την περίοδο. Τα προϊόντα μακιγιάζ της Hadid είναι μια τριάδα από viral best-sellers, και το γεγονός ότι τα έχει ξεχωρίσει σημαίνει ότι είναι σίγουρο πως θα γίνουν ακόμα πιο δημοφιλή.

Τα beauty products που έχει ξεχωρίσει αυτή τη περίοδο η Bella Hadid

Η Hadid δεν ανέφερε κάτι στο story της ή λεζάντα για την ανάρτηση πέρα από μια ετικέτα που δείχνει την τοποθεσία της στη Γερμανία. Φαίνεται να βρίσκεται σε ένα μπάνιο ξενοδοχείου ή αεροπλάνου, με τα δαχτυλίδια, τα βραχιόλια, τα καλλυντικά και το άρωμα της, από νέο της brand Orebella, σκορπισμένα στον μαύρο πάγκο. Είναι το είδος της χαοτικά-λαμπερής φωτογραφίας που οποιοσδήποτε άλλος θα χρειαστεί μία ώρα για να επιμεληθεί και να φωτογραφίσει, αλλά για την ίδια είναι κάτι τόσο απλό!

products b55b1

Τα τρία beauty products είναι αρκετά εύκολα αναγνωρίσιμα για τους λάτρεις της ομορφιάς ή ακόμα και για όποιον έχει περάσει σημαντικό χρόνο παρακολουθώντας TikTok tutorials. Υπάρχει ένα μικρό μπουκαλάκι από το Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush της Selena Gomez σε μια απόχρωση που φαίνεται να είναι ροδακινί-ροζ, ένα μικρό Milk Makeup Sculpt Cream Contour Stick, και το viral Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter. Όλα τα προϊόντα μαζί χαρίζουν το απόλυτο φυσικό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα κάτι που η Bella Hadid λατρεύει στη ρουτίνα μακιγιάζ της.

Τελευταία τροποποίηση στις 04.07.2024 - 20:22